Ilyen színű legyen karácsonykor a körmöd a horoszkópod alapján

Léderer Fruzsina

Nem kell sokat gondolkodnod, milyen színűre lakkozd a körmeidet az ünnepekkor, ha a horoszkópod szerint választasz.

A horoszkópod alapján könnyen kiválaszthatod, milyen színű lakk illik hozzád. Nincs ez másként az ünnepekkor se. Most megtudhatod, melyik árnyalatok lesznek számodra a befutók.

Nyilas

A nyilasok keményen szeretnek dolgozni és határozottak minden területen. Az inspiráló tengerkék, és zöldeskék áll nekik a legjobban az ünnepi szezonban. Állítólag ez a szín még gyógyítóan is hat rájuk.

Vízöntő

A barátságos vízöntőkre rengeteg szuper közösségi esemény vár karácsony környékén, ehhez pedig a legjobb, ha lila körömlakkot viselnek, ebből is inkább a sötét, mély árnyalatokat.

Halak

A halak jegyben születettek gyakran karrieristák, de az ünnepekkor ők is megpihennek egy kicsit. A metálos bogyószínek segítik őket ebben, és abban, hogy a gyönyörű körmük legyen középpontban, mikor az asztalon tartják a kezüket. Minden szem a metálos bogyószínekre szegeződik, ha ilyet viselnek.

Kos

A kosokra keményen dolgozós időszak vár mostanában, ehhez pedig jól jön nekik egy energizáló szín a kezeiken, hogy akárhányszor ránéznek, felpörögjenek. Egy mély éjkéktől feltöltődsz, és bármikor gyönyörködhetsz benne. Válaszd ezt, ha kos vagy!

Olvasd el ezt is!
Ez a tökéletes karácsonyi ajándék a legjobb barátnődnek a csillagjegye szerint

Bika

A bika érzelmeit most leginkább az erdei zöld tükrözi. Kiegyensúlyozottá teszi a viselőjét, és barátságos, pihentető érzeted ad mindenkinek, aki ránéz a kezeire.

Ikrek

Az ikrek jegyűeknek mostanában a kapcsolatokra érdemes fókuszálni, ehhez pedig segítségül jön egy kifinomult, kissé szürkés törtfehér köröm. Ez amúgy is nagy divat mostanában.

Rák

Neked az ünnepekre most egy igazán klasszikus lakkozás, a gyöngyház fényű festék javasolt. Ebben megmutathatod elegáns és nőies oldaladat, mostanában ugyanis erre van szükséged.

Oroszlán

Oroszlán csajok figyelem! Kötelező beszerezni egy szép rose gold lakkot, ugyanis ebben lesztek a leghódítóbbak a szezonban. Kreativitást és energiát sugároz.

Szűz

Romantika van a levegőben! Ezt mi mással tudnád erősíteni, mint egy szexi rózsaszín lakkal? Válassz füstös, kissé szürkés rózsaszín árnyalatokat!

Olvasd el ezt is!
Lélegzetelállító horoszkópos sminkek

Mérleg

Okosságodat és kedvességedet érdemes kihangsúlyoznod. Ehhez tökéletes szín a mályva. Kifejezetten ajánlott feldobnod némi csillogással is.

Skorpió

A te színed decemberben a tüzes bikavér! Az egyébként is temperamentumos jellemedet tükrözi, és eleganciát ad kezeidnek. Matt és fényes verzióban is tökéletes.

Bak

Egyébként is a klasszikus megoldások híve vagy, de karácsonyi manikűr terén különösképp igaz ez rád. Visszafogott, mégis elegáns piros körmökkel lesz csodás a megjelenésed, válassz cseresznye színű lakkot az ünnepekre!

Manikűrőzösre fel!