A legszebb ajándék, ha csábítónak érzi magát egy nő

Promóció

Halvány lila fogalmad sincs, mi a csudával lepd meg karácsonyra életed párját? Kapott már mindenféle háztartási kütyüt, mégsem örült igazán semminek? Hát jó, hogy nem, mert ezek az ajándékok nem róla szólnak.

Erre azt mondod: de ki tud a nőkön kiigazodni? Hát én például igen, legalábbis azt mondják. És tudod mire jöttem rá az évek során? Hogy egy kis nyugi és feltöltődés csodákra képes. Nincs mosogatás, se főzés, se rohangálás a gyerekek körül – csak tündöklés!

Hogy segíthetek én ebben? Annyit mondok, a tündöklés ügyet bízd csak rám, ez pipa. Hiszen épp ezért találtam ki a szépítő napokat a Lakatos Márk Szalonban, vagy úgy is mondhatnám, a makeover napok szentélyében. Hidd el, egy ilyen nap többet ér, mint egy szupercsendes porszívó, pedig az se kutya. És nem egyenértékű azzal, amikor leszalad a fodrászhoz vagy beugrik a manikűröshöz. Mert egy kis intenzív önbizalomtuning és királynő feeling szerintem minden nőnek jár, legalább évente egyszer.

A legjobb pedig, hogy meglepetésem is van! Idén karácsonyra három különleges csomagot találtam ki a meglévők mellé: Grófnő, Hercegnő és Királynő szépítő napi csomagjaink mind olyan dolgokat rejtenek, amitől a hölgyek szíve megdobban 14-től 114 éves korig. De még hogy!

Készülünk nekik egyedi sminkkel, ruhákkal, stílustanácsokkal és persze beauty fotózással, hogy az élmény örökre szóljon. Hát melyik nő ne imádná ezt? Egész nap csak körülöttük serénykedik egy teljes beauty csapat, akik azon dolgoznak, hogy a nap végén megújulva térjenek haza a hölgyek. (Bónusz tipp: Érdemes vacsorával várni őket.)

Ha úgy érzitek, ez az az ajándék, amitől a párotoknak, anyukátoknak, nagylányotoknak tökéletes lenne a karácsonya, ne habozzatok – nem csak hogy díszdobozban érkezik a meglepetés, de manóink akár házhoz is viszik!