Új luxus sminkmárkát köszönthetünk Magyarországon: A L.O.V Cosmetics-et!

Promóció

Egy új, prémium, német sminkmárka, melyben az érzékiség találkozik a teljesítménnyel, a nőiesség az erővel.

A termékek garantáltan Téged is elbűvölnek, hisz minden egyes termék valamilyen speciális tulajdonsággal, kiegészítővel bír.

Az első lépés egy tökéletes, nőies smink elkészítésénél a megfelelő alapozás.
A L.O.V kínálatában megtalálhatjuk a PERFECTitude termékcsaládot, amely két féle primert, szemhéjbázist és púdert is kínál, melyek ideálisak a hibátlan és ragyogó sminkhez. Alapozáshoz a több féle hosszantartó alapozót is biztosítanak, valamint korrektort, kontúrozó palettát és pirosítót egyaránt.

Minden nőnek kell egy tökéletes rúzs!
Egy szerelmi viszony, amire minden nőnek szüksége van– intenzív, sokrétű és érzéki.
A L.O.V LIPaffair ajakrúzsok és a hozzájuk színben tökéletesen passzoló ajakceruzák segítségével tökéletes, hosszantartó, intenzív színű ajkakat varázsolhatunk!

És hogy mi kell a tökéletes szemsmink elkészítéséhez?
A LOViconyx Szemhéjpúder & Kontúrozó Paletta abszolút must-have darab egy nőies smink elkészítéséhez. Öt intenzív, harmonizáló árnyalat, mely nem csak a szemek, de az arc hangsúlyozására is tökéletes.

A kínálatban szempillaspirálokból sincs hiány, választhatunk akár dúsító, göndörítő vagy hosszabbító spirálok közül, melyek igazán kihangsúlyozzák a szemsminket.

A L.O.V gondoskodott arról is, hogy legyen mivel felvigyük ezeket a csodás termékeket: egy limitált kollekció keretein belül szert tehetünk alapozó, kontúrozó, púder, korrektor és szemhéjpúder ecsetre is.

Egy szenvedélyes, érzéki L.O.V nő a körmeiről sem feledkezik meg!
LOVinityHosszantartó Körömlakk egy élénk üzenet a palackban: intenzív és kifejező egészen az ujjvégekig! Akár hét napon át tartó magas fényű színeredmény! Keress a rúzsodhoz megfelelő árnyalatot!

További információk a www.lov.eu honlapon. L.O.V – FEEL THE COLOR

Elérhető a kijelölt Müller drogériákban: https://www.mueller.co.hu/aruvalasztek/parfuemeria/markak/lov.html