Ne maradj le! Ezeket a szuper szépségcuccokat érdemes beszerezned a Marionnaud JOY Shopping Days-en

Léderer Fruzsina

Érdemes vadászni indulnod a Marionnaud parfümériákba, ugyanis szuper dolgokra csaphatsz le nagyon kedvező áron.

Szépségápolási termékeket vásárolni mindig jó ötlet, pláne, ha olyan remek kedvezményes áron teheted meg, mint a Marionnaudban a JOY Shopping Days alatt. December 2-4. között 20% kevezményt kapsz minimum két teljesárú termék vásárlása esetén, ha felmutatod a magazin 120. oldalán található kupont.

Bemutatunk néhány kedvencet, csapj le rájuk!

BOURJOIS Lash Machine szempillaspirál

A francia cég szempillaspirálja dús és gyönyörű fekete pillákat varázsol, keféjével könnyű dolgozni. Hosszan tart, nap végén ugyanolyan szépek lesznek a pilláid, mint amikor reggel felkented a festéket. Vetekszik a legdrágább, high-end kozmetikumokkal, pedig ára kifejezetten pénztárcabarát.

Artdeco Perfect Mat Lipstick

Ha még nem szerezted be a karácsonyi, szilveszteri rúzsodat itt az ideje. Az Artdeco matt rúzsai csodásak, sokáig az ajkadon maradnak, rengeteg színben elérhetőek, és tudod, a matt rúzsok szupertrendik a téli szezonban!


Látogass el a Westendben, Mammutban, vagy az Arénában található Marionnaud Parfümériába, ahol december 3-án 16 és 20 óra között a kedvezményes vásárlás élményén túl pezsgővel és finom sütikkel várnak téged!

Erborian Camellia PP Ajakmaszk

Csókos ajkakra felkészülni! A korei Erborian ajakmaszkot alkalmazva varázslatos puha ajkakra számíthatsz. A téli hidegben óriási segítség ez a szád bőrének. Egyenletesebbek és dúsabbak tűnőek lesznek tőle az ajkaid már egy használat után.

Marionnaud Candy testradír

Cukorkaillat, elképesztően puha érzet, kedvező ár - mi kell még a tökéletes testradírhoz? Semmi! A Marionnaud saját márkás testradírja hatalmas kedvenc a francia nők körében. Márpedig szépség terén ők tévedhetetlenek.

Ezeken kívül még ezernyi csodás termékre bukkantok az üzletekben. Irány a beszerző körút! Facebookon tájékozódhattok a részletekről, íme az esemény!