Gáspár Laci elárulta szomorú titkát

Léderer Fruzsina

Volt, hogy az énekes nagy gondokkal küzdött.

Gáspár Lacit a Megasztár című műsorban ismerhette meg a közönség 13 évvel ezelőtt. Most már ő ülhet egy másik tehetségkutató, az X-Faktor mentorszékében, és helyrejött az élete, de ismertsége előtt rengeteg problémája volt. Az énekes nem titkolja múltját, a Hot! magazinnak árulta el, mennyire nagy szegénységben élt régen.

"A munkahelyemen sokszor a mosdóban vártam ki, hogy leteljen az ebédszünet, mert szégyelltem mások előtt, hogy nincs mit ennem" - mondta. A mai napig minden bevásárláskor eszébe jut, milyen szerencsés, hogy finom ételeket vehet magának, ugyanis korábban meg kellett gondolnia, hogy gyümölcsöt vagy felvágottat tesz a kosarába, mindkettő nem fért volna bele a keretbe.

Olvasd el ezt is!
Örömhír! Megszületett a magyar énekes harmadik gyermeke

"Mikor meglett az első autóm, úgy örültem, hogy a legelső este benne aludtam" - mondta el a magazinnak, hiszen nagyon várta, hogy végre kereshessen annyi pénzt, hogy tudjon magának vásárolni egy autót.

A híres énekes nagyon megbecsüli a pénzt, és nagyon fontosnak tartja a boldogságot és biztonságot, de nem akar milliárdos lenni.