Wow! Új külsővel rukkolt elő a Gossip Girl sztárja!

Ujvári Viki

A Gossip Girl véget ért és bár már nem paprikázza fel a nézőket minden héten valami újabb pletyka, a sorozat régi szereplői még mindig érdekesség számba mennek...

Meg se lep minket, hogy Blake Lively vagy éppen Leighton Meester neve még a mai napig is ismerősen cseng, de Ed Westwick vagy Chace Crawford sem tűnt el a feledés homályában, és úgy tűnik mostanában Penn Badgley is hallat magáról.

Olvasd el ezt is!
Előkerült emlékek: ezeket a régi fotókat látnod kell a Gossip Girl szereplőiről!

A Gossip Girl lonely boy-ja (vagyis magányos sráca), most éppen zenészi karrierjét építi és ha hinni lehet a pletykáknak, egész jól csinálja. Hétfőn este éppen Miami-ban lépett fel bandájával a Mothxr-el. Penn pedig úgy tűnik, hogy új karrierjével egyetemben új külsőre is váltott. Megszokott barna tincseit szőkére cserélte és meg kell hagyni: egész jól áll neki!

A rosszmájúak persze rögtön Zayn Malik nevét kiáltják, és pillanatok alatt képesek voltak ezer és egy párhuzamot vonni a két énekes külseje közt. Mi inkább csak azt mondjuk, hogy egy kis változás mindenkire ráfér, és nincs olyan hajszín a világon, aminek ne lenne párja egy híresség fején! Nemde?

Végül pedig szóljon a dal Penn bandájától a Mothxr-től...

Olvasd el ezt is!
15 sorozatfiú, akikkel sulis korunkban szívesen összejöttünk volna

Mit gondolsz? Jól áll a színésznek ez az új haj?