Bekeményít a Jóban Rosszban szépségkirálynője a WatchMe új klipjében

Promóció

Kárpáti Rebeka az Amazon című dalhoz készült klip főszereplője.

Elkészült a WatchMe zenekar negyedik klipje, az Amazon, ami szövegileg s üzenetileg talán a csapat eddigi legerősebb alkotása. Scrabo Sepherd rendező által vezetett forgatói gárda képi világában igyekezett még jobban visszaadni a dal mondanivalóját, s olyan képi világot sikerült megalkotniuk, ami erősíti az egész koncepciót.

A zenekar tagjai mellett a főszerepet Kárpáti Rebeka és Krausz Gábor alkotják, de megjelenik a klipben Csorba Lóránt, a Lóci játszik énekese is, akit egyébként a nagyközönség hamarosan láthat a Hajós András nevével fémjelzett Dalfutár című műsorban.

Nem vagyok az a feminista típus, de azt gondolom mindig ki kell állni nőként is a saját érdekeinkért, véleményünkért, még akkor is, ha az szembe megy az árral. Én kompromisszumokat kötök, de nem tudok „behódolni”. Nagyon fontos, hogy bízzunk magunkban, a döntéseinkben, és ne rejtsük el őket

- árulta el Kárpáti Rebeka, a Jóban Rosszban színésznője, aki a klip női főszerepét alakítja.

Társa Krausz Gábor színész, aki tökéletesen alakítja a macsó férfi karakterét, s bemutatja az „elnyomó férfi” típust, akivel szemben Rebeka fellázad, s kiáll önmagáért.

Fontos dal számunkra az Amazon, amely a negyedik megjelenő szerzeményünk. A dal a klippel lesz kerek, ezzel szeretnénk ösztönözni mindenkit arra, hogy igenis az ember a sarkára tud állni, ha akar, ugyanakkor az ember elérheti az álmait, ha küzd és dolgozik érte; azok a lányok, fiúk, kisgyerekek, nagymamák, felnőtt nők az "Amazonok", akik tesznek azért, hogy hallják a hangjukat, akik merik járni a saját útjukat és büszkén viselik a bukásokat a célig. Mindenkinek kell egy kitűzött cél, amiért küzd, mindenkinek kell a hűtőjére egy Amazon

- foglalta össze a zenekar a dal és a klip mondanivalóját, s azt az üzenetet, amit közvetíteni szeretnének a közönség számára.

Smink: Makeup By D

A zenekar tagjai:

Dósa Szelina – ének

Baracskay Rita – szaxofon, vokál

Meidl András – basszusgitár

Csintalan Márk – gitár, vokál

Csintalan György – dob