Természetes olajok, melyek csodát tesznek a bőröddel!

Europress
Kata

Ne félj, nem zsírosítanak, inkább megszépítenek.

A természetes olajokat sokféleképpen beépítheted napi bőrápolási rutinodba: illatosíthatnak, hidratálhatnak, csökkenthetik a gyulladásokat és javíthatják a bőr megjelenését. Mutatjuk, melyek a kedvenceink közülük és mire használhatod őket!

Teafa olaj

A teafa olaj leginkább a védelmet tökéletesítheti: nagyszerű a gyulladásokra, sebekre, antibakteriális hatású és még a gombás fertőzésekkel is harcol. Szóval igazi svájci bicska, amiből jó, ha mindig tartasz otthon egy keveset. Viszont elég erős, így mindig csak egy keveset használj belőle, gyengédebb olajokhoz keverve.

Jojobaolaj

Nagyon könnyed és finom hidratálást biztosít, amit még az érzékeny bőrűeknek is megfelel. Nem tömíti el a pórusokat, így arctisztításra is jó, ugyanakkor a töredezett hajvégek ellen is bevetheted. Mivel nagyon könnyű a szerkezete, kiválóan alkalmas arra, hogy sűrűbb olajokat a segítségével vigyél fel a bőrödre.

Édes mandula olaj

Ahogy a jojobaolaj, úgy ez is könnyed és nagyon finom, visszafogott illata van, amit naponta használhatsz. Tisztításra is alkalmas, de magas E-vitamin tartalmával táplálja, hidratálja is a bőrt. Tegyél belőle egy keveset arcpermetedbe, így napközben is ápolhatja arcodat.