Ezekben a szexpózokban érezheted magad a legszerelmesebbnek

Europress
Birta Brigi

Van, amikor egy gyors menet esik jól, és van hogy igazán vadra veszitek a figurát. De persze az is előfordul, hogy az érzelmes, szerelmes éned domborodik ki...

Olvasd el ezt is!
4 kommunikációs tipp a jobb szexért

Amikor ara vágysz, hogy érzelmesen, olyan filmbeillően szenvedélyesen, szó szerint szerelmeskedjetek a pasiddal, ezek a pozitúrák a legjobbak:

Olvasd el ezt is!
4 szexpóz azokra az esetekre, amikor nem érzed magad jól a bőrödben
  • A kiflipózban nem csak aludni, de szexelni is nagyon jó! A párod teljesen hozzád simul, és a behatolás közben a kezével is kényeztethet egy időben. Mi kell még?

  • A hagyományos misszionárius pózon változtassatok annyit, hogy körbefogod a lábaddal a szerelmed hátát, így egyrészt közelebb kerültök egymáshoz, másrészt mélyebben beléd tud hatolni!
  • A lusta kutyapózt próbáltátok már? Ne térdelj, hanem feküdj a hasadra, a párod pedig feküdjön rád (miután betalált, zárd össze a lábad, és az övé legyen kis terpeszben). Teljesen összesimultok, és a megszokott »hátulról érzéstől« teljesen eltérőt tapasztalhatsz meg!
  • Egyszerű, de szintén fokozza az intimitást, ha a pasid csak leül a kanapéra, te pedig szemben az ölébe ülsz. Te irányítod így a mozgást, miközben végig ölelkezhettek. Próbáljátok ki!