Te kipróbálnád az önműködő hajcsavarót?

Europress
Promóció

A sima hajcsavarók már a múlté!

Szinte automatizálták már a lokni készítést!


A fürtök, a loknik újra divatba jönnek, vagy mondjuk úgy, hogy a vasalt haj sem tudta kiszorítani az elbűvölő hullámokat a divatból. A technika viszont tovább fejlődött, manapság már szinte magától működnek a hajcsavaró berendezések.


Radics Gigi holland mesterektől tanulta a parfüm készítést!

Az énekesnő saját parfümöt készített, persze profik segítségével. Holland parfümőrök Olaszországban figyeltek fel a magyar énekesnő hangjára. Gigi a munka minden percéért lelkesedett, szívesen válogatott a több ezer minta közül. Amióta elkészült a saját parfümje, Gigi szinte éjjel-nappal ezt viseli.


Vámos Erika csokis, fahéjas, narancsos szappant készített!

A műsorvezető már most a karácsonyra készül, élvezettel próbálta ki a szappankészítés fortélyait. Előkerültek a muffin formák, a különböző fűszerek, olajok, vajak és szinte csak pár percbe telt és kész lettek a természetes alapanyagokból készült karácsonyi szappan csodák.


A modern élethez a környezettudatosság is hozzá tartozik!

Akár a fűtés megválasztásánál, akár a lakásban használt illatosítók vásárlásakor gondoljunk saját és környezetünk egészségére. A divatos illatosítók például asztmát okozhatnak, de a mikróval való ételmelegítés is sokak által vitatott technológia.


A fejbőrt és a hajszálakat mással és máshogy kell tisztítani!

A hajproblémáknak az okát kell megkeresni. Ma már lehetőség van arra, hogy bárki mikroszkóppal megnézetve megtudja, hogy miért zsírosodik, vagy éppen miért hullik a haja. A fejbőr, akár az arcbőr ápolásra szorul, míg a hajszál tisztításra. Bármilyen meglepő, de nem ugyan azzal kell a hajunkat és a fejünket mosni.


Maloveczky Miklós rutinos a házimunkákban!

A műsorvezető elárulta, hogy rendszeresen szokott mosni. De az is kiderült, hogy számára a környezettudatosság is fő szempont.


Ha túlzásba visszük a környezetünk tisztítását, azzal az allergia kialakulásának a veszélyét is növeljük!

Azoknak a gyerekeknek az ellenálló képessége nagyobb, akik nem annyira steril környezetben nőnek fel. Fontos a tiszta lakás, de ne vigyük túlzásba. Bizonyos mennyiségű kórokozóval való találkozás szükséges az erős immunrendszer kialakulásához.


Maloveczky Miklós színezés közben relaxál!

Az internet világában is maradt helye a könyveknek. Ilyenek a speciális könyvek, mint a szakácskönyvek, vagy akár az egyre divatosabb felnőtt színezők. A műsorvezető elmondta, hogy a színezéssel teljesen kikapcsol és feledni tudja a napi feszültséget.