3 tipp, ha ti lettetek a legunalmasabb szerelmespár

Europress
Birta Brigi

Teljesen természetesen, hogy már nem tombol úgy a szenvedély, és kevesebb izgalom van a párkapcsolatodban, de azért az sem jó, ha már idejét sem tudjátok, mikor csináltatok valami vagány dolgot együtt!

Olvasd el ezt is!
7 tanács a legboldogabb szerelmes pároktól

Egy felmérés szerint, leginkább a nagyobb mérföldkövek után szokott betunyulni minden pár, az összeköltözést, esküvőt vagy gyerekvállalást követően. Ti is azon kaptátok magatokat, hogy amióta együtt laktok, már minden szombat estét otthon töltötök mackónaciban? Akkor mutatjuk, hogyan változtathattok ezen.

Csináljatok valami újat!
Bár sablonosan hangzik, igaz: egy új közös program, utazás, kirándulás vagy bármilyen közös élmény remekül felpezsdíti a dolgokat. Menjetek borkóstolásra, vagy steak készítő tanfolyamra, válasszatok ki egy olyan tevékenységet, ami egyformán érdekel mindkettőtöket!

Olvasd el ezt is!
10 viselkedési mód, amivel akaratlanul is elriasztod a pasikat

Indulhat a nosztalgia?
Menjetek el arra a helyre, ahol először randiztatok, vagy ahova valami jó emlék köt titeket. Így felerősödnek a régi érzések, és felrázzátok egymást is!

Újdonságok az ágyban
Egy intimebb pillanatban kezdjetek el beszélgetni arról, hogy ki, milyen újdonságot szeretne kipróbálni az ágyban. Vagy mi az, amivel szeretné kicsit feltuningolni a szeretkezéseket. Már az, hogy ez a téma, fokozza a kötődést!