Nagyon durva a legújabb Grace klinikás rajongói teória

Joy.hu

Ha ez igaz, akkor elég fordulatos évadnak nézünk elébe!

A legújabb teória sajnos elég szomorú: e szerint Meredith-ről hamarosan ki fog derülni, hogy örökölte anyjától az Alzheimer kórt, vagy a hajlamot valamilyen ehhez hasonló mentális betegségre. Ez pedig minden eddigi történést megkérdőjelez! De ne szaladjunk annyira előre! A rajongók arra jöttek rá ugyanis, hogy az évadokat mindig végigkísérte Meredith hangalámondása: szinte az összes rész elején ő az, aki összefoglalja a történéseket, vagy megosztja a gondolatait.

Emiatt jutottak arra a következtetésre, hogy a doktornő valószínűleg a gyerekeinek meséli el az életét, mielőtt még teljesen elfelejtene mindent. Azonban mivel az Alzheimer és demencia kéz a kézben jár, ezért ezek a betegek gyakran máshogy emlékeznek az élményeikre, kiszínezik azokat, vagy olyan dolgokat kombinálnak össze a fejükben, amik meg sem történtek. Így aztán az a kérdés is felmerül: lehet, hogy az a sok tragikus dolog, amit a sorozatban láttunk Meredith életéből, nem is igaz? Lehet, hogy George nem is halt meg a buszbalesetben? Hogy Izzie sorsa egész máshogy alakult? És a legfontosabb kérdés: mi van Derekkel?

Nos, reméljük, hogy már nem kell sokat várni arra, hogy mindez kiderüljön! A széria írói ugyanis azt ígérték: kitesznek majd magukért az utolsó évadban!

Olvasd el ezt is!
A Grace klinika gyönyörű főszereplője bevallotta, hogy biszexuális

Szerinted hogy végződik majd a sorozat?