Így marad gyönyörű a bőröd télen is - Szuper tippek hideg időkre!

Europress
Kata

Nem kell félni a hűvöstől, tanuld meg kezelni!

Ahogy hűvösebbé válik az idő, bőrünk egyből megérzi. Könnyebben kiszárad, kipirosodik és akár fájón érzékeny lehet. Ráadásul nem is csak az arcon vagy a kezeken látszik ez, de egész testünket érinti. Viszont, ha odafigyelsz a téli bőrápolásra, elkerülheted a kellemetlen tüneteket!

Védd a kezeid!

Amikor már csípős az idő, mindig vegyél fel kesztyűt, hiszen ezzel meg tudod védeni a bőrfelszínt. Persze ez önmagában nem elég, a hidratálás is kiemelten fontos. Adj a kezeidnek hetente olívaolajos fürdőt és kend át őket esténként shea vajjal. Így puhák tudnak maradni.

Szerezd be a Helia-D hidratáló arcápoló ajándékcsomagját,
most 20% kedvezménnyel!

Ne feledd a napvédelmet

Télen ugyanolyan fontos a napvédelem, mint a többi évszakban. Az UV sugaraknak ugyanis mindegy, mennyire van hideg, ugyanúgy ártanak. Bőrápolási rutinod utolsó lépésekét ezért vékonyan mindig tegyél fel napvédő krémet is az arcodra. Vagy használj olyan termékeket, melyek ilyen funkciót is ellátnak.

Langyos víz

Bármilyen vonzó is télen a forróvizes zuhany, inkább tartózkodj tőle, a bőröd érdekében. A forróság ugyanis irritálhatja az ilyenkor egyébként is érzékenyebb bőrt és kipirosodáshoz, kiszáradáshoz vezethet.