Bevált tippek a hajhullás ellen - Ezeket próbáld ki!

Europress
Kata

Olyan trükköket hoztunk, melyek valóban működnek.

A hajhullást okozhatja, az étrenden át, betegségeken keresztül az időjárásig - de nem szabad tőle megijedni! Legtöbbször ugyanis kezelhető, és ha nem egészségügyi probléma okozza, van pér tippünk, mivel csökkentheted!

Kókuszolaj

A kókuszolaj igazi csodaszernek számít a hajápolásban. Ugyanis nem csak puhítja a hajszálakat és hatékonyan hidratálja őket, de a hajhullást is csökkentheti. Hajmosások előtt rendszeresen masszírozz kókuszolajat a hajadba, és hagy is rajta pár órát. A hatóanyagai beépülnek a szálakba és erősítik, ellenállóvá teszik azokat és még növekedésüket is gyorsítják.

Neked is hullik a hajad? Akkor próbáld ki a Helia-D Regenero
Hajhullás elleni esszenciát!

Kevesebb stressz

A stressz hajhulláshoz vezethet, ezt már régóta tudjuk. Próbáld meg elkerülni, de legalább csökkenteni. Ehhez bevethetsz több magnéziumot, nyugtató otthoni szeánszokat, aromaterápiát, vagy keményebb edzést is. Amelyik éppen beválik.

Vitaminok

A hajhullást bizony okozhatja vitaminhiány is. Fontos, hogy vigyél be elég D- és C-vitamint, valamint a megújuláshoz E-vitamint is. Emellett omega 3 zsírsavakban gazdag ételeket is érdemes fogyasztani, hogy ellenállóbb legyen a sörényed.