A svéd nők 7 tuti szépségtippje

Europress
Kata

Ezeket neked is érdemes kipróbálnod.

A svéd nők híresek szépségükről - mindig makulátlan és üde a bőrük, gyönyörű a hajuk. De mi lehet a titkuk? Összegyűjtöttük megjelenésük 7 alapvető titkát.

1. Kurkuma minden nap

Nagyon hamar felismerték és hasznosítják is a kurkuma jótékony hatásait. Ez a fűszer gyakorlatilag egy csodaszer a bőrápolásban: gyulladáscsökkentő, öregedésgátló, feszesít és elősegíti a kollagén termelését. A svéd nők kedvenc kurkumás pakolásukba egy teáskanállal kevernek belőle szintén egy-egy teáskanál mézhez, kókuszolajhoz és tejhez. a keveréket pedig 15-20 percre teszik az arcukra.

2. Extrém kéz és lábápolás

Mivel hazájukban nagyon hideg tud lenni, kiemelten figyelnek végtagjaik bőrének ápolására. Ez nem csak a megfelelő krémek használatát jelenti, de bőrápoló olajokat is alkalmaznak, valamint láb- és kézfürdőt is igénybe vesznek. Érdemes erre neked is figyelned télen! Hiszen a kéz kiszáradt bőre öregnek hathat.

Fiatalos, puha és gyönyörű kezekre vágysz?
Próbáld ki a Helia-D Age Control Plus kézkrémét!

3. Északi bogyók

A Svédország területén megtermő bogyós gyümölcsök elképesztően egészségesek, és mivel több napfényt kapnak, mint hasonló társaik, sokkal több vitamint is tartalmaznak. Az itteni nők rengeteget fogyasztanak belőlük, mert tudják, hogy a vitaminbevitel a bőrre is jó hatással van. Lesd el azt tőlük úgy, hogy figyelsz arra, hogy a téli időszakban is pótlod a vitaminokat!