10 másodperces szépségtippek lusta lányoknak

Europress
Kata

Ezekre talán neked is lesz időd!

Igen, vannak akik nem szeretnek órákon át szépítkezni, meg olyan pillanatok is előfordulnak rendre az életben, amikor ez senkinek nem férne bele. Összeszedtünk olyan villámgyors tippeket, melyek mindig kisegítenek!

1. Okos sminkszivacs

Használj beauty blender sminkszivacsot, mellyel pillanatok alatt tökéletesen tudod szétteríteni az alapozót az arcodon. Ilyen csepp alak szivacsot bármelyik drogériában kapni, kísérletezz több fajtával, míg meg nem találod azt, amelyik neked a legkényelmesebb.

2. Villám-masszázs a szemnek

Szánj plusz 10 másodpercet arra reggelente, hogy míg felviszed a szemkörnyékápolót, jól át is masszírozod az érzékeny területet. Ezzel serkented a vérkeringést, hamarabb eltünteted a puffadást is és még a krém is gyorsabban felszívódik.

3. Pár csepp olaj

Nincs idő többlépéses krémezésre? Tegyél pár csepp nyomásra beszívódó bőrápoló olajat az orcádra, ami tényleg azonnal felszívódik és kifejti hatását a hidratáló alatt, és fényt, teltséget ad a bőrnek.

4. Egyél valami hideget

A legfrissebb kutatások szerint, ha megeszel reggel pár kanál jégkrémet, azzal segítesz helyrerakni az arc vérkeringését alvás után. A hidegtől ugyanis könnyebben eltűnnek a karikák, és a kipirosodás is.