10 alap dolog, amire minden fürdőszobában szükség van

Europress
Kata

Ezeket ne hagyd ki!

Egyértelműnek tűnhet hogy egy nőnek mire van szüksége a fürdőszobában, még olykor az evidens dolgokat hagyjuk ki. Pedig egy kis odafigyeléssel még a szépségünkért is tehetünk - mutatjuk, miket szerezz be, ha még nem tetted!

1. Különböző törülközők

Legyen külön-külön törülköző kéz- és arctörléshez és zuhanyzás utánra is. Ez főleg az arcápolás miatt fontos, hiszen figyelni kell a higiéniára, ha gyönyörű bőrre vágysz. Ugyanakkor jóval puhábbra törülközőre is van szükséged, amikor az arcodról itatod le a vizet.

2. Jó megvilágítás

Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy szépen meg tudd tisztítani a bőrödet, észrevedd a hibákat és el is tudd tüntetni őket. Sminkelni pedig csak rendes fényben szabad, mert könnyen olyan hibákat véthetsz, melyek egész nap látszódnak.

3. Micellás víz

Amikor nincsen időt külön lemosóval eltávolítani a sminket és a szennyeződéseket, akkor jöhet a micellés víz, ami mindkettővel felveszi a harcot és pillanatok alatt a segítségedre van.

4. Hajpánt és apró csatok

Arcápolás előtt jobb félresöpörni a hajszálakat, hogy ne kend össze őket a kedvenc krémeiddel. Ezért jó, ha mindig van a fürdőben kéznél egy hajpánt vagy pár apró csat.

5. Testápoló

A testápolózást a leghatékonyabb közvetlen a tusolás/fürdés után elvégezni, mert így szívódik fel legkönnyebben minden krém vagy olaj. Úgyhogy ezek a termékek legyenek kéznél és ne a hálóban tárold őket.