Botrány a Kylie Cosmetics legújabb kampánya körül: egy híres sminkestől lopták az ötleteiket?

Joy.hu

Kylie Jenner új karácsonyi sminkes kampánya nem indult túl rózsásan...

...ugyanis a Kardashian-lány legújabb termékeit beharangozó reklámok, a hírek szerint nem Kylie-nak és csapatának kreativitását dicsérik. Egy híres los angelesi sminkmester, Vlada Haggerty azt állítja: tőle lopták az ötleteket, amire persze bizonyítéka is van - mégpedig az alábbi képek!

A make up artist ráadásul azzal is vádolja Kylie-ékat, hogy nem csak a karácsonyi kampányukhoz használták fel az ő ötleteit, de a Kylie Cosmetics logóját is tőle vették anno - a sminkes lány Insta-oldalán már akkor szerepeltek ezek a fotók (a száj és a róla lecsorgó szájfény), amikor Kylie márkája még tervben sem volt. Az alábbi bronzos metálos ajkakat is sajátjukként posztolták Jennerék, aztán amikor látták Vlada posztját, gyorsan levették az Insta-oldalukról.

Olvasd el ezt is!
Merész! Kylie Jenner testét csak kék festék takarta a legújabb fotózásán

És valóban: Kylie oldalán is ott virít a fent említett ünnepi kampányfotó, amely tényleg kísértetiesen hasonlít a sminkes képeire.

Vajon perre megy a sminkes a Kardashianok ellen? Nos, ezt egyelőre nem tudni, de kíváncsian várjuk a folytatást, és persze Kylie reakcióját az egészre!