Széthullott a kapcsolatod? Ez az 5 tipp segít, hogy feléledjen a szerelem

Europress
Birta Brigi

Mi történik, ha évek múltán elfogy a szerelem egy párkapcsolatban? Visszahozható? Igen! De hogyan? Eláruljuk!

Olvasd el ezt is!
5 jel, hogy nem tesz jót neked a párkapcsolatod
  • El kell fogadni, hogy bár a szerelem visszahozható, sok munka kell hozzá. Nem egy pillanat alatt tűnt el, így nem is fog visszajönni ennyi idő alatt. Gondold végig, hogy mi vezetett ahhoz, hogy kihűlt a szenvedély, és azt a problémát kezeld!

  • Azt is idézd fel, hogy mik voltak azok a tulajdonságok, amik miatt beleszerettél a pasidba! Nem véletlen, hogy megtörtént...
Olvasd el ezt is!
Ezeket soha ne mondd annak, akivel éppen most szakítottak
  • Keressetek valami olyan új tevékenységet, amit együtt csinálhattok. Nagyon jó, ha vannak saját hobbijaitok, de jelen esetben kellene egy közös is. Tanuljatok főzni, vagy próbáljatok ki egy új sportot: fontos, hogy mindketten élvezzétek, ne csak ráerőltessétek a másikra!

  • Kezdjetek el szexelni! Ha kihűlt a szenvedély, akkor valószínűleg nem túl sok időt töltötök szeretkezéssel mostanában. Akármennyire is fura, és nem spontán, kezdjetek el újra össze-összebújni. Fokozza a kötődést, és felerősíti az érzelmeket, így könnyebben beindul az ördögi kör!

  • Minden héten találjatok ki valami cukiságot, amivel meglepitek vagy felvidítjátok a másikat. Lehet ez egy finom vacsora este, vagy egy közös libegőzés, egy virágcsokor, vagy csak egy meglepi, extrán cuki SMS! A lényeg, hogy minden hétre jusson legalább egy.