7 tipp gyönyörű hajú lányoktól

Europress
Kata

Így lehet olyan a sörényed, mint nekik!

Irigykedsz azokra a lányokra, akik mindig, minden helyzetben gyönyörű frizurával tudnak villogni? Pedig a fénylő, egészséges haj nem elérhetetlen álom - mondjuk, mit tegyél érte!

1. Szatén párnahuzat

Felejtsd el a pamut párnahuzatokat! Ezekbe könnyen beleizzadhatsz, és felszívják az arcodra használt hidratálókat is, melyek forgolódás közben a hajadon landolhatnak. A szatén hűvösebb érzetű és nm is olyan nedvszívó, ráadásul könnyebben megőrzi a frizura formáját is.

2. Ne samponozz minden nap

Vagy egyáltalán ne moss naponta hajat, csak minden másnap, vagy harmadnap, vagy egyszerűen ne samponozz minden nap. Ha vizes lesz a hajad tusoláskor, csak masszírozd át a fejbőrödet, mintha hajat mosnál, az jót fog tenni neki. A túl gyakori hajmosás zsírosodást eredményezhet, mert kiszárítja a fejbőrt, megtöri egészséges védőrétegét.

Megerősítenéd a tincseidet?
Akkor ezt a balzsamot próbáld ki!

3. Rendszeres balzsamozás

Hajat mosni ugyan nem kell minden nap, de balzsamozni attól még lehet! Nem is érdemes kihagyni, főleg, ha hossz hajad van, mert így tudsz tápláló anyagokat bejuttatni a hajszálakba. Attól pedig ne félj, hogy elnehezül a sörényed, főleg, ha csak a hossz közepétől a végekig balzsamozol.