10 színésznő, akiről nem is tudtad, milyen csodálatos énekhangja van

Tóth Csilla Rebeka / Éva magazin

Egy színésztől igazából elvárható, hogy tudjon énekelni. De van néhány csaj Hollywoodban, aki különleges énekhanggal büszkélkedhet – kár, hogy ritkán teszi.

A napokban felröppent egy videó a Youtube-ra a Modern Család egyik állandó szereplője, Sarah Hyland közreműködésével. A 26 éves színésznő, aki 2009 óta alakítja Haley szerepét, jó alaposan meglepte a rajongókat ezzel a The Chainsmokers-feldolgozással, amelyet a Boyce Avenue zenekarral együtt ad elő:

Persze valójában nincs mit csodálkoznunk ahhoz, hogy egy előadó-művészetből élő ember énekelni is tud; mégis, teljesen más színben tűnnek fel a kedvenc színésznőink, amikor először meghalljuk az énekhangjukat. Összegyűjtöttünk Sarah-n kívül még 9 fiatal hollywoodi sztárt, akiről mi sem gondoltuk volna (vagy tudtuk, de már elfelejtettük), hogy milyen remekül énekel:


2. Katie Holmes

Tudtuk, de elfelejtettük: Katie már a Dawson és a haverok című 90-es évekbeli tini-tévésorozatban is megmutatta, hogy klasszikus popénekesnő-hangja van.



3. Emma Stone

Emma – ekkor még Emily néven – 2004-ben The Patridge Familyben kezdte pályafutását; az újraindított show akkor elhalt. A duett kissé hamiskás, de új, Ryan Goslinggal közös musicalfilmjében, a Kaliforniai álomban (eredeti címe La La Land) bebizonyítja, hogy nagyszerű, képzett hangja van. (Bemutató december 29-én.)


AZ ÖSSZEÁLLÍTÁS FOLYTATÓDIK – KATTINTS IDE!