5 híresség, akiknek nem fogod elhinni a korát

Léderer Fruzsina

Egyes sztárok nem csak éveket, de évtizedeket is letagadhatnának korukból.

Mégis mit tesznek azok a hatvanas sztár nők, akik maximum harmincnak néznek ki? Hihetetlenül jól néznek ki, titkuk pedig állítólag "csak" a rendszeres edzésekben és szuperegészséges táplálkozásban rejlik. Megmutatunk néhány olyan hírességet, akiknek tényleg elcsodálkozol majd a korán.

Elle Macpherson, 52

A külföldi lapok egész egyszerűen The Body, azaz A Test-ként emlegetik. Van kérdésed, hogy miért? Elle naponta edz, nagyon tisztán étkezik, és a rengeteg víz és kókusztej fogyasztására esküszik.

Kylie Minogue, 48

Az énekesnő állítólag azért ilyen csinos, mert világ életében elégedett volt magával. Szerinte fontos jó krémeket használni, és rendszeresen kenni magunkat vele. Emellett elengedhetetlen mindenkinek elfogadnia a kinézetét.

Halle Berry, 50

23 éves kora óta diabétesze van a színésznőnek. Neki épp ez változtatta meg a gondolkodását, és életmódot váltott. Semmi cukor, semmi liszt, csak finom zöldségek, húsok és gyümölcsök. Az eredménye megvan: egy dekát sem hízik még akkor sem, ha csak heti kétszer jut el edzeni.

Elizabeth Hurley, 51

Liz akár egy huszast letagadhatna. Saját bevallása szerint azóta van csúcsformában, mióta van egy kutyusa, hiszen vele minden nap fut legalább 40 percet. Még egy ok a kutyára!

Christie Brinkley, 62

Elhiszed ezt? 62! Christie szerint mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. Ő harmincötnek érzi, és úgy is néz ki. Szerinte mindig azt add enni a testednek, amit megkíván, így mindig fontos tápanyagokhoz juttatod.

Csúcs nők ők mind!