Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

10 hölgy, aki botrányt kavart a ruháival

10 hölgy, aki botrányt kavart a ruháival
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Egy csipetnyi bőrvillantás belefér még egy jótékonysági vacsorán is, igaz? De vajon kik azok, akik olyat merészeltek felkapni, amit előttük nem sokan? Jöjjenek a dress code-ra és mások véleményére fütyülő vagány dívák, akik nem féltek egy kis port kavarni!

Theda Bara, Hollywood első szexszimbóluma

Hol van még Madonna és a tölcsérmelltartó, igaz? 1917-et(!!!) írunk, amikor a nők jóformán még a bokájukat is alig merték kivillantani a hosszú szoknyák alól, nem hogy a szinte pucér felsőtestüket mutassák a mozijáró közönségnek. De hát mindig vannak elsők, Drágáim, és Theda kétségkívül az egyik első volt a bevállalósságban. Ezek a kosztümök a Kleopátra című filmhez készültek, méghozzá rengeteg pénzért – az egyik képen egy kígyó öleli körül a színésznő melleit. Legnagyobb sajnálatunkra szinte az összes kópiát megsemmisítették a filmből… :(

Kép

Josephine Baker, a Bronz Vénusz

Táncos – de még milyen táncos!, emberi jogi aktivista, és elképesztően energikus hölgy, aki nem félt megmutatni a bohókás oldalát. Nem volt kifejezetten szép, de rengetegen elbűvölőnek találták, ahogy banánszoknyájában felrázta Párizs éjszakai életét az 1920-as években. Ernest Hemingway például egyenesen úgy fogalmazott, hogy „ő a legszenzációsabb nő, akit valaha láttunk, vagy látni fogunk”. Sose bízta a véletlenre a megjelenését és őszintén vallotta, hogy a több, az több! ;) Nem véletlen, hogy Rihanna közel 100 évvel később őt idézte meg a 2014-es CFDA díjátadón.

Kép

És ha nem a színpadon parádézott épp, akkor mit láthattunk rajta? Ilyen szuper kisruhákat, mint ez a kivágott részletekkel díszített, nem beszélve arról a vagány szandálról – és még van, aki azt mondja, van új a nap alatt? ;)

Kép

Jean Harlow, a szőke bombázó

Bizony, Marilyn előtt már volt Hollywoodnak egy nagyon szexi és nagyon szőke dívája! Imádta a testhezálló ruhákat, és gyűlölte a melltartókat. Az egyik leghíresebb ruhája a hátat villantó és elöl keresztben futó kreáció, amit Adrian, a kor egyik legnevesebb tervezője álmodott meg neki. Ilyen az, ha a megfelelő emberek találkoznak! ;) Az Art Deco csoda úgy ölelte körül Jean testét mintha ráöntötték volna. Tulajdonképpen ez a ruha mindent elárul arról, mi is volt a szexiség az 1930-as években! És ami a legjobb benne, hogy mennyi tervezőt inspirált az utóbbi években is ez a letisztult, de nagyon trükkös szabásvonal. Ahh, imádnivaló,igaz? ;)

Kép

Rita Hayworth, a Szerelemistennő

Amikor ez a kép készült 1941-ben, még nem létezett ez a becenév, de nem kellett sok idő hozzá! ;) A LIFE magazin állítása szerint ez a kép volt a korszak legismertebb és legtöbbször nyomtatott pinup képe. A gyönyörű csipke neglizsében készült kép több mint 5 milllió amerikai katonának adott erőt a II. Világháborúban, és annyira erotikusnak találták, hogy csak a magazin belső oldalára merték betenni. Ha van egy kis időtök, ezt a videót mindenképp nézzétek meg a Gilda című filmből – egy nagyon szexi, játékos táncjelenettel! ;)

Kép

Marilyn Monroe

Biztos vagyok benne, hogy ezt a hölgyet senkinek nem kell bemutatnom! ;) 1954 volt az éve, mikor a New York-i metró szele eljátszott Marilyn szoknyájával, és ezzel a Hétévi vágyakozás című film ruhája bevonult a filmtörténelembe. És bár mai szemmel ártatlannak tűnik a dolog, állítólag közrejátszott a jelenet a színésznő és Joe DiMaggio válásában, aki a rajongókkal ellentétben nem annyira értékelte a villantást, sőt, egyszerűen elviharzott a forgatás helyszínéről, döbbent csöndet hagyva maga után. Ami még érdekesebb, hogy a forgatás hajnalban zajlott és a stábon kívül nagyjából 100 férfi fotós és több ezer néző figyelte, mi történik – nem csoda, hogy csak a tizennegyedik nekifutásra lett jó a felvétel, amit később újra felvettek Kaliforniában a füttyögő tömeg miatt. A színésznő nagyon vigyázott, hogy ne látsszon túl sok: nem csak a szoknyát kapta el, de még dupla bugyival is készült! ;) A ruhát végül 2011-ben árverezte el Debbie Reynolds színésznő, puszta kényszerűségből – 4,6 millió dollárt kapott az eredetileg 200 dollárért megszerzett ruháért, amit a tervezője, William Travilla csak úgy nevezett, hogy „az a buta kis ruha”.

Kép

Jayne Mansfield

A tragikus sorsú színésznő, aki egyébként a nagyon népszerű Mariska Hargitay színésznő édesanyja, sosem félt visszaélni nőies idomaival – még akkor sem, ha az ellenfél Sophia Loren volt. Ez az egyik leghíresebb kép, ami róla készült, méghozzá egy 1957-es vacsorán, amelyen Sophiának járt volna az est csillaga díj. Ő viszont, ahogy később nyilatkozta, pontosan attól félt, ami az arcán is látszik – hogy Miss Mansfield egyszer csak kiesik a ruhájából, és a mellei a tányérján végzik. Talán túlzás volt az aggodalma, de az biztos, hogy nem ez a legszemérmesebb ruha, amit felkaphatott a vacsorára a hölgy. ;)

Kép

Carroll Baker

A már említett Jean Harlow-t is megformáló színésznő legalább annyira erős kisugárzással rendelkezett, mint tragikus sorsú elődje. Ezt a Pierre Balmain ruhát 1964-ben viselte egy londoni filmpremieren – manapság már meg se kottyan egy ilyen ruha, de akkoriban majdnem összetaposták egymást az emberek a színház előtt, hogy egy pillanatra láthassák a hölgyet. Merész! ;)

Kép

Cher

A testhezálló dresszeiről ismert énekesnő és színésznő az 1974-es MET Gálán sem fogta vissza magát! ;) Ahogy sok más ruháját, ezt is Bob Mackie tervezte, és annyira népszerű lett, hogy egy évvel később a TIME címlapjára is felkerült, ráadásul mindenki ilyen ruhát akart Hollywoodban. Négy évtizeddel később pedig Kim K tisztelgett az átlátszó, tollas csoda előtt egy nagyon hasonló darabbal, szintén egy MET Gálán! ;)

Kép

Carrie Fisher

Jöjjön a végére még egy filmes kosztüm, ha már annyira szeretem a filmstylingot! ;) Ezt a „rabszolgajelmezt” Leia hercegnő viselte a Jedi visszatér című filmben, 1983-ban. Szexista, soft pornós, és még rengeteg csodaszép címkével illették a kritikusok ezt az összeállítást, de egyesek szerint a színésznő maga kérte, hogy vigyenek egy kis színt és szexiséget a karakterébe. Annak fényében viszont, hogy Daisy Ridley-t, az új Star Wars filmek főszereplőjét óva intette egy ehhez hasonló szett viselésétől, nem vagyok biztos benne…

Kép

Diana hercegné

Dianának nem egy, de rögtön két ruhája is felkerült a listára, amit ha megláttok, rögtön azt mondjátok – de hol van ez Josephine-hez vagy Cherhez képest?! Na igen, de a brit királyi család tagjait más mércével mérik, ugye! ;) Csak nézzétek, milyen huncutul átlátszik a lába a napsütötte szoknyán ezen a fiatalkori képen! A második képen az első nyilvános megjelenését látjuk Károly herceggel, amire egy fekete taft Elizabeth Emanuel ruhát viselt – és a kocsiból kiszállva valami rettentő szexis dekoltázst mutatott. A vicc persze az, hogy míg az eddigi hölgyek pontosan tudták, milyen hatást érnek el az öltözékükkel, Dianának esze ágában sem volt szexistennőként feltűnni a nép előtt... ;)

Kép

Remélem, jól szórakoztatok, Drágáim, és megnézitek a cikkben említett színésznőket egy-két filmben! ;) Én annyira élveztem ezt a kis utazást, hogy legközelebb a 80-as évektől és Madonnától folytatjuk az utat! Csóóóóóóóók!!! ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.