Disney hercegnőknek öltözött lányok vidítják fel a beteg gyerekeket

Birta Brigi

Kollégista lányok egy különleges csapata azt a célt tűzte ki, hogy mosolyt csaljon a beteg gyerekek arcára, így Disney hercegnőnek öltözve járják a kórházakat.

A Moment of Magic szervezetben amerikai kollégista lányok vannak, akik különösen a szívükön viselik a beteg gyerekek sorsát, és azzal próbálják egy kicsit jobbá tenni az életüket, hogy a Jégvarázs, és más Disney mesék főszereplőinek öltözve aranyozzák be a napjukat. Az alapítók, Kylee és Maggie épp a Jégvarázs nézése közben találták ki a dolgot.

„Rájöttem, hogy azonosulni tudok a karakterekkel, és egy kicsit hasonlítok Elsára.”

- mondta az egyikük.
Olvasd el ezt is!
Megható: ez a 12 éves fiú több mint 800 mackót készített beteg gyerekeknek

Mivel mindketten imádják a gyerekeket, és egyébként is dolgoztak olyan szervezeteknek, akik rákos gyerkőcök gyógyulásában segítenek, adta magát a dolog, hogy hercegnőnek öltözve egy teljesen új kezdeményezést hozzanak létre értük. Már 12 államba jutottak el, és ahova nem tudnak elutazni, oda Skype-on vagy FaceTime-on jelentkeznek be. Bár elsőre nem tűnik komolynak a munkájuk, rengeteget segítenek a gyerekeknek, és a családjaiknak már azzal, hogy egy pár órára boldoggá teszik őket, és elfeledtetik velük azt, hogy milyen fájdalmaik vannak, és mennyire betegek. Mindemellett pénzt és ajándékokat is gyűjtenek, mindent megtesznek a picikért, amit csak tudnak!

HA MEGVÁSÁROLOD A NOVEMBERI JOY-T A KUPONOKKAL, AKKOR MOST TE IS SEGÍTHETSZ A BETEG GYEREKEKEN! UGYANIS A LAPSZÁMOK ÁRÁBÓL 20 FT-TAL AZ ŐRZŐK ALAPÍTVÁNYT TÁMOGATJUK, SZÓVAL IRÁNY AZ ÚJSÁGOS!