Fekete = fehér

Promóció

A fogfehérítés legegyszerűbb képlete.

Mikor a Curaprox mérnökei összedugták a fejüket, hogyan lehetne fehérítő hatású fogkrémet kifejleszteni anélkül, roncsolják a fogzománcot, akkor rájöttek, hogy vissza kell nyúlni a fogfehérítés régi, jól bevált módszeréhez, az aktív szénnel való fogmosáshoz.

Igen, kedves, mindig a legmenőbb újdonságokra szomjazó olvasóink, a Curaprox Black is White és White is Black fogkrémpáros nem véletlenül fekete színű, ugyanis aktív szén részecskék vannak benne, amelyek mint egy „porszívó”, szó szerint magukba szívják a szennyező anyagokat és kristálytisztává varázsolják a fogakat.
Attól persze nem kell senkinek sem tartania, hogy a fekete fogkrém elszínezi a fogait. Az aktív szén a kiadós takarítás után el is tűnik szépen. Viszont viszi magával például a tea, kávé, nikotin és vörösbor okozta elszíneződések nyomait is. Ha függője vagy bármelyiknek az előbb felsoroltak közül, akkor ez most egy nagyon jó hír a számodra! Lehet újra teli szájjal mosolyogni, és villantani a ragyogó fogakat.
Ha pedig a makulátlannál is csillogóbb fehérségre vágysz, akkor jobb, ha tudod, hogy ezek a fekete fogkrémek képesek még tovább emelni a tétet. A jól hangzó Prestige Sparkling Blue® technológiának köszönhetően kékes filmréteget képeznek a fogaid felületén, ez pedig szűrőként csökkenti a sárgás elszíneződést, így még fehérebbnek tűnik majd a fogsorod. Ha pedig a kékes meg a filmréteg szóhasználat aggodalmat ébresztett benned, akkor már most megnyugtatunk: ez a technológia kémiai anyagok felhasználása nélkül képes erre az optikai tuningra!

Hol is tartunk? Összegezzünk egy kicsit
Aktív szén – elszíneződés – fogzománc károsító kémiai fehérítő anyag + optikai tuning = fehér fogak
Persze itt még nincs vége az egyenletnek. Bővítjük még néhány kivételes képességgel. Hiszen egy jó fogkrémnek kutya kötelessége a fogszuvasodás ellen is felvenni a harcot. Természetesen kedvenc feketénk erre is képes. Olyan enzimeket tartalmaz, amelyek nemcsak a fogszuvasodás ellen védenek, de szájszárazság esetén is segítenek. Sőt, SLS-t sem tartalmaznak, amelyek szinte minden hagyományos fogkrémben megtalálhatók, hogy fokozzák a habzást. Ezzel párhuzamosan viszont kíméletlenek a nyálkahártyához, így az akták előfordulásának gyakoriságának növelésében is nagy szerepet játszanak. De hiába, mert ha nincs SLS, ezekről a problémákról sem érdemes beszélni.

Azt hiszed, hogy vége a matekolásnak? Majdnem. Ugye beszéltünk már arról, hogy az aktív szén nem roncsolja a fogzománcot? Namármost, a fekete fogkrém nano-hidroxiapatitot is tartalmaz, ami fogzománchoz hasonló szerkezetének köszönhetően nemcsak, hogy nem veszélyezteti, hanem sokkal inkább védőréteget képez a fogakon, és akár a sérült fogzománcot is helyreállíthatja.

Utolsó előnye pedig, hogy nemcsak friss mentolos, de különleges enyhe, lime-os ízben is kapható.
Végére is értünk. Lássuk a képletet, ami garantáltan fehérre végződik majd.
Aktív szén – elszíneződés – fogzománc károsító kémiai fehérítő anyag + optikai tuning – szájszárazság + fogzománc védelem és helyreállítás + többféle íz = fehér fogak

Bonyolultnak tűnik? Akkor csak ezt jegyezd meg: FEKETE = FEHÉR

Ne matekolj rajta sokat: próbáld ki, hogyan fehérítik a fogaid a Curaprox fekete fogkrémei!