Ettől olyan ragyogó Tóth Vera: elárulta szépségtitkait az énekesnő

CND Nails
Joy Magazin

Az énekesnő mostanában csakúgy ragyog: jó pár kilótól szabadult meg, és jobban érzi magát a bőrében, mint valaha!

Vera régóta a sminkelés és a szépségápolás rajongója, és persze nagy gyakorlatot is szerzett ezekben az évek során. Táskája szinte mindig tele van különböző sminkcuccokkal, és azt is elárulta: nőként, számára rendkívül fontos az ápoltság érzése. Nem csak a make up-jára, és ruháira fordít nagy gondot, de persze a manikűrjére is, hiszen előadóként sokat gesztikulál a színpadon, így szembetűnő tud lenni, ha a kezei és a körmei nincsenek rendben.

Kedvenc körömlakkjairól is mesélt nemrégiben a CND Nail Lounge sajtótájékoztatóján, ugyanis ő lett a márka magyarországi szépség-nagykövete:

A nagyon kihívó színekkel nem vagyok annyira jóban, inkább a konzervatívabb körömlakkokat kedvelem, úgy érzem, ezek tükröznek engem igazán. Évszak-és hangulatfüggő, hogy milyen lakkot viselek, nyáron szeretem az intenzívebb, matt árnyalatokat, de télen akár egy csillogósat is felkenek. (...) Én sosem a divat szerint öltözök, sminkelek, hanem egyénre szabottan, azt hordom, ami jól áll, amiben igazán önmagam lehetek.

-
forrás: CND Nails

Az énekesnő azt is hozzátette: szereti az otthoni kis "szépség-rituálékat" is, de néha persze jó az igazi profik kezeire bíznia magát mind a smink, az oufit, mind pedig a manikűr-pedikűr terén. Vera mostanában az öltözködésben is új utakat próbál ki, hiszen nemrég 32 kg-tól szabadult meg, ami érthetően a ruhatárába is változást hozott.

Olvasd el ezt is!
-32 kg! Új egész alakos fotóján elképesztően vékony Tóth Vera!
forrás: CND Nails

Ugye milyen gyönyörű az énekesnő?