Így hozd elő a természetes szépséged! 7 hatásos módszer

Europress
Kata

Mutasd meg ragyogásod!

Nem kell mindig az éppen trendi kemikáliákhoz fordulni azért, hogy csodás legyen a bőröd, vagy ragyogjon a hajad - olyan tippeket gyűjtöttünk össze, melyekkel megmutathatod belső szépséged!

1. Friss arc

Hogy fénylő legyen az arcod, fogj reggel pár szőlőszemed, vágd őket ketté, majd finoman masszírozd őket át az arcodon. A szőlő egyrészt tele van antioxidánsokkal ugyanakkor savai segítenek természetesen leradírozni az elhalt hámsejteket.

2. Viszlát, puffadás

A szemed alatti duzzanatot reggel könnyebben eltüntetheted úgy, ha a szemkörnyékápolódat éjszakára a hűtőbe teszed, majd reggel a hűs krémmel a külső szemzugból az orrod felé masszírozod át vele a kérdéses területet. Ezzel gyorsabban eltűnik onnan a felesleges folyadék.

3. Hatásosabb arcmaszkok

Tedd fel kedvenc tápláló arcmaszkodat még a zuhany alatt, amikor a gőz kitágítja a pórusaidat. Így hatóanyagaik gyorsabban és mélyebben felszívódnak, akitől még hatásosabbak lesznek.

4. Töredezettségmentesítés

Ha megviselt, töredezett a hajad, tegyél rá olíva olajat tartalmazó pakolást, ezzel gyorsabban rendbe tudod hozni. Mindenképp olyat válassz, ami csak természetes anyagokat tartalmaz.