10 egyszerű mód, amivel pikk-pakk 5 évvel fiatalabbnak tűnhetsz

Europress
Kata

Kipróbáltuk, működnek!

Van pár egyszerű fortély, amit nem is olyan könnyű bevetni, mint hinnéd - segítségükkel pedig tényleg akár 5 évvel is fiatalabbnak tűnhetsz. Összegyűjtöttük, mikre érdemes figyelned!

1. Óvatosan a színekkel

Hagyd meg az erős árnyalatokat Lady Gagának, a hétköznapokra inkább válassz természetes hatású hajszínt. Bármilyen dögös is egy platinaszőke vagy élénkpiros frizura, az ennyire hangsúlyos színek bizony öregítenek. Maradj a finom, aranyszőke kiemeléseknél, a természetes melírnál, és a töb árnyalatot vegyítő festéseknél, mint Jennifer Aniston!

2. Kiemelés korrektorral

Miért szorítkoznál a korrektorral kizárólag a sötét karikákra? Tegyél egy kicsit a szemzugba és külső sarkokba is, majd ugyanezt tedd az ajkaidnál is. Olyan optikai lifitng hatást kapsz, hogy az ismerőseid el akarják majd kérni a sebészed címét.

3. Fényes haj

A gyönyörű fényes haj mindig fiatalít, ezért fontos, hogy tincseid ragyogjanak. Sose hagyd őket elnehezülni, vigyél be a szervezetedbe vitaminokat és használj fényesítő balzsamokat és pakolásokat.

4. Pirospozsgás üdeség

Nem kell arcfeltöltés ahhoz, hogy kislányosan üdének hasson az orcád - helyette csak hangsúlyozd finom pink árnyalatokkal a járomcsontod és tegyél fölé egy kis highlightert is. Ezek optikailag emelik az arcod kontúrját.

5. Telt ajkak

Idővel az ajkaid is vesztenek teltségükből, amin azért a megfelelő termékekkel elég könnyen lehet segíteni. Válassz élénk árnyaltú szájfényeket, melyekben kollagén is van, ezektől máris kétszer akkora lesz a szád látszólag. És csókolnivaló!