Hatásos bőrfiatalító módszerek, melyekre talán még nem is gondoltál

Europress
Kata

Nem kell félni tőlük, működnek!

Olyan természetes bőrfiatalító tippeket próbálnál ki, melyek túlmutatnak azon, hogy 'aludj 8 órát' vagy 'igyál elég vizet', mégis működnek, Összegyűjtöttünk olyant módszereket, melyeket biztonsággal kipróbálhatsz!

Arcfeszesítő masszázs

Vegyél egy kevés kókuszolajat, majd ezzel masszírozd át az arcodat úgy, hogy először pár percig átmozgatod a szemedtől kifelé a járomcsont körüli részt, majd újabb pár percig a szemöldöktől fölfelé, utána pedig körkörösen masszírozod a homlokodat, végül az állad körüli területet nyomkodod át. Ettől instant feszesebbnek hat majd a bőröd.

Halolaj a friss bőrért

A tengeri halakból készült olajak rengeteg omega 3 zsírsavat tartalmaznak, melyek jó hatással vannak a bőrre, hiszen elsegítik a kollagén termelését. Ezáltal pedig lassíthatod a bőr öregedését. Szóval fogyassz ételeket halolajjal és tegyél rá egy kis lazacot, abban is rengeteg az omega 3 zsírsav.

Professzionális megoldás a gyönyörű, fiatalos bőrért!
Neked is ki kéne próbálnod!

Egészséges pára

Ha puha és üde bőrrel akarsz ébredni, az első lépés legyen az, hogy beszerzel a hálószobádba egy párologtatót. Ez a téli időszakban különösen fontos, hiszen így a fűtés sem szárítja a bőröd. Meg fogsz lepődni, mennyire látványos az eredmény már az első alvás után!

Tojásos feszesítés

Verd fel 1-2 tojás fehérjéjét és a keveréket kézzel vagy vattapamaccsal tedd fel az arcodra. Pihej így 20 percet, majd mosd le alaposan meleg vízzel. A tojásfehérje természetesen feszesít és a fényt is ad az arcodnak. Ugyan csak pár órára, de addig is nagyon látványos.