10 jel, hogy megtaláltad az igazit

europress
Joy.hu

Egyik pár sem tökéletes, de az is biztos, hogy sokan jobban összeillenek, mint mások. Mik jelezhetik, hogy végre révbe értél?

Olvasd el ezt is!
Meglepő jelek, hogy teljesen odáig van érted

Mindketten pozitívak vagytok

Kutatások szerint az optimizmus és a poziív érzelmek elősegítik, hogy nagyobb biztonságban érezd magad a pároddal és jobban bízz benne. Egy másik tanulmány szerint ha megünneplitek egymás sikerét, elégedettebbek vagytok a kapcsolatotokkal.

Keveset sms-eztek

Ekkor ugyanis könnyebb leplezni a valódi érzelmeket, ráadásul ha a másik kevésbé aktív az sms-küldésben, elégedetlenebbé teszi a párját. Akik viszont személyesen találkoznak, sokkal boldogabbak.

Keveset használjátok a közösségi oldalakat

A folyamatos csekkolás rosszat tehet a kapcsolattal, mivel több konfliktust is okozhat, ráadásul akár féltékenységet, elégedetlenséget is szülhet. Sőt, kutatások azt is kimutatták, hogy azok a párok, akik gyakran posztolnak közös fotókat, nem olyan boldogok, mint kevésbé aktív társaik.

Ölelkeztek

Szakértők szerint a rendszeres testi kontaktus (és itt nem feltétlenül a szexről van szó) boldogabbá teszi a párokat, ezáltal hosszabbá is válik a kapcsolat.

Vitázol, ahelyett, hogy elrejtenéd az érzelmeid

Egy amerikai kutatás szerint a düh kimutatása fontos a problémamegoldás szempontjából. Ha pedig eltemeted az érzéseid, később sokkal nagyobb veszekedés kerekedhet belőle.

Rendszeresen szexeltek

Bizony, legalább heti 1 szeretkezés jellemzi a legboldogabb párokat.

A cikk folytatását itt találod.