Az 5 kedvenc hajápolási termékünk

Europress
Kata

Ezektől garantáltan gyönyörű lesz a frizurád!

Az évek, no meg a rengeteg próbálkozás során szépen kialakul, melyek azok a hajápolási termékek, melyek a leginkább működnek. Mutatjuk, melyek számunkra a legkedvesebbek, hátha egyet-egyet be tudsz építeni te is a mindennapi rutinba!

Hajhullás elleni esszencia

Legyen szó a folyamatos festésről és formázásról, rossz étrendről vagy éppen az időjárás változásáról - számos oka lehet annak, ha a hajad elkezd hullani. Ez ellen az egyik legjobb, ha közvetlenül és koncentráltan ható hajhullás elleni esszenciát használsz, mely összetevői mélyen behatolnak a fejbőrbe és közvetlenül a hajhagymáknál fejtik ki hatásukat.

Hajerősítő sampon és balzsam

Nem is gondolnád, hogy a mindennapi környezeti változások, a szmog és az UV sugárzás mennyire igénybe veszi a hajat amellett, hogy még például hősugárzással is roncsolod, ha szárítasz vagy formázol. A káros hatások ellen a legjobb hajerősítő sampont és balzsamot használni, amit akkor is alkalmazhatsz, ha alapvetően erős szálú, dús hajad van. A legjobbak a gyógynövényes változatok!

Hajvégápoló szérum

Sokan küzdenek azzal, hogy töredeznek a hajvégeik, és ha te is közéjük tartozol, akkor érdemes beruháznod egy hajvégápoló szérumra. A leghatékonyabbak azok a termékek, melyek különböző olajokat tartalmaznak, mint az argán, jojoba, szilikon vagy répa olaj. Ezek az anyagok ugyanis nagyon jó hatással tudnak lenni még a legszárazabb és roncsolódott végekre is.