Egyedül vállal gyereket Steiner Krisóf

Steiner Kristóf
Promóció

Úgy érzi, nincs párra szüksége ahhoz, hogy apa lehessen.

Stenier Kristóf nemrég elárulta, hogy a gyerekvállalást nem attól teszi függővé, hogy biztos párkapcsolatban él-e, hanem attól, hogy ő készen áll-e a dologra. A Borsnak el is árulta miért:

Olvasd el ezt is!
Megmutatjuk Steiner Kristóf új szerelmét!

"Én tulajdonképpen arra a felismerésre jutottam, hogy az elmúlt egy évben elég viharos változáson mentem keresztül, idén januárban kilenc év után szakítottam, három hónappal később megismerkedtem a mostani párommal. Az egyetlen dolog, amire a gyermekvállalás kapcsán rájöttem, hogy tulajdonképpen számomra nem kapcsolatspecifikus a dolog, nem arra várok, hogy mellettem legyen az az ember, akivel majd, hanem inkább arra várok, hogy én tudjam, hogy mikor szeretnék apa lenni"

- Steiner Kristóf

Azt is elmondta, hogy neki hatalmas szerencséje volt gyerekként, hiszen a szülei nyitottan álltak ahhoz a kérdéshez, hogy vajon a nőkhöz vagy a férfiakhoz vonzódik, és mindenben támogatták. Természetesen ő is épp ilyen szülő szeretne majd lenni!

"Technikailag egyedülálló férfiként örökbe fogadni sokkal esélyesebb, mint meleg párként. Kicsit bürokrácia és rendszerkritikus a történet, de valamiért minden országban így van ez."

- Steiner Kristóf
Olvasd el ezt is!
Kiderült: hazajön Steiner Kristóf, ezért!

Szerinted igaza van, vagy inkább érdemes arra építeni, hogy egy pár hatalmas támasz és segítség a gyereknevelésben?