Ezek a leginkább szelfibarát sminktrendek

Léderer Fruzsina

Van, ami sokkal menőbb, mint egy sima füstös szem!

Ha épp lebeszéled magad néhány dögös, színes szemfesték vásárlásáról, akkor mi most lebeszélünk arról, hogy lebeszéld magad. Annyival jobb képeket készíthetsz magadról valamilyen extra színnel, mint egy megszokott fekete sminkben. Ha a színeket mégsem mered bevállalni, legalább legyen valami szokatlan a makeupban.

Glitter, de nem a szokásos helyen

Ha egy igazán ütős sminket próbálnál ki, fesd ki szokásosan a szemedet, majd tegyél a külső széléhez egy kevés csillámot, amit aztán túlhúzol a füled irányába, egészen végig az arccsontod feletti területen. Ezzel ugyan utcára nem tudsz menni, de nagyon jól mutat fotókon.

forrás: YouTube

Ha bulizós verziót szeretnél glitteres sminkből, akkor felül húzz tusvonalat, a szemed alatti területet pedig szemceruza vagy szemhéjpúder helyett egész egyszerűen húzd ki csillámporral.

Fényes szemhéj

Nincs is menőbb most ősszel, mint a por helyett szemhéj fényt alkalmazni. A fotókon is remekül mutat, és színtől függően szinte bárhová alkalmazhatod. A nude verziók napi viseletként is tökéletesek, a színesek pedig bulizni.

Színes szemhéjtus

Ha szeretnéd, hogy a fotók láttán minden tekintet a szemedre szegeződjön, válassz kék, zöld, piros, pink vagy lila szemhéjtust. Húzz vele felfelé ívelő tusvonalat cicásan, az alsó vonaladat pedig vagy visszafogott szürkével, barnával vagy épp sehogy ne húzd meg. Jöhet egy kis spirál és helló, ragyogó tekintet!