Hónapokig várta leendő gazdáját egy hotel előtt

Hónapokig várta leendő gazdáját egy hotel előtt
B. Krisztina B. Krisztina
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Olivia Sievers története 6 hónappal ezelőtt kezdődött. Légiutas kísérőként rendszeresen teljesít szolgálatot egy buenos airesi járaton. Amikor először meglátott egy kóbor kutyát az utcán, nem is sejtette, hogy az társa lesz egy életre.

Olivia megsajnálta a szerencsétlen kóbor kutyát és adott neki egy kis ennivalót. Ami ezután következett arra viszont nem számított. A kóbor kutyus ettől a pillanattól kezdve nem tágított mellőle és minden alkalommal, amikor Buenos Airesbe vezetett útja újra csak várta a hotel előtt.

Olivia bevallotta, hogy először próbálta lerázni, másik úton ment a hotelbe, nem akarta, hogy kövesse. De a kutyus olyan kitartó volt, hogy 6 hónap elteltével még mindig ott várta Oliviát minden alkalommal a hotel előtt. Mondhatni eldöntötte, hogy ő lesz a gazdája, és kész.

Kép

Aztán a kutyus nevet is kapott, Rubionak keresztelte el a Olivia. Miután látta, hogy Rubiot nem tudja semmilyen módon elkerülni, keresett neki egy gazdit Buenos Airesben. Csakhogy Rubio nem sokkal gazdisodása után meg is szökött és szépen visszaült a hotel elé, várva az ő kiválasztott gazdáját.

Kép

Olivia ekkora már fülig szerelmes volt Rubioba, így mit volt mit tenni, elvitte magával Németországba és hivatalosan is örökbe fogadta. Ma már Rubio két kutyatesójával és az ő lelki társával, Oliviával él óriási boldogságban.

Forrás: boredpanda.com

Kép
Napi horoszkóp február 18.: a Bikák elképesztő sikereket érnek el, a Skorpiók könnyen népszerűvé válhatnak

A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Napi horoszkóp február 17.: az Oroszlánok számára új kapcsolat van a láthatáron, a Szüzek ismeretlen dologban próbálhatják ki magukat

Hétvégére is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a mai horoszkópodat is!

Itt az ideje, hogy te készítsd el magadnak a zabtejet!

Sokan vannak, akik valamilyen ételintolerancia miatt fogyasztanak gabona- vagy egyéb magtejeket az állati eredetűek helyett. Sokan pedig azért, mert rendkívül finomak, és emellett persze egészségesek is. Egy baj van csak velük, hogy meglehetősen drágák. De tudtad, hogy ezeket simán előállíthatod akár otthon is, fillérekből?

Egy háziállat néha többet segít, mint egy terapeuta – el is mondjuk, miért!

Az állatok olyan jó hatással vannak a lelkedre, hogy szavakba önteni is nehéz!

7 vicces képregény, amivel biztosan azonosulni fogsz, ha van legalább egy expasid

Ezekkel az illusztrációkkal biztosan te is azonosulni fogsz!

Egy évtizedig iszonyatos fájdalmai voltak a fiatal nőnek szex közben – meglepő ok állt a háttérben

Hosszú idő és nagyon sok orvosi vizsgálat után derült fény a betegségére.

A kereséshez kezdj el gépelni!