Ettől ilyen szép! Victoria Beckham furcsa szépségápolási szokása

Instagram
Kata

A híresség beszélt divatbűneiről és kedvenc sminkjéről is.

Victoria Beckham mostanában nem csak azért van a magazinok címlapjain, mert divattervezőként tevékenykedik sikeresen, hanem mert a sminkelés világába is tett egy nagyszerű belépőt. A hírességet a Net-A-Porter faggatta titkairól, Victoria pedig sok izgalmas infót elárult magáról.

Egyrészt beszélt arról, hogy régebben nagyon meggyűlt a baja kifejezetten problémás bőrével, ám a hollywoodi bőrgyógyász guru, Dr. Harold Lancer megtalálta számára a megoldás. Egyedi kezelések mellett legegyszerűbb javaslata az volt, hogy Victoria egyen lazacot minden nap. Ezt ő sem értette elsőre, és vissza is kérdezett, hogy valóban minden nap szükség van-e erre, de az orvos nem tágított. A lazac nagyon gazdag omega-3 zsírsavakban, így nagyszerű hatással van a bőrre.

Victoria fontosnak tartja, hogy bőre szép legyen, hiszen nem sminkel túl sokat, vagyis inkább nem túl hangsúlyosan. Kedvence a füstös szem és nude ajak kombináció, amit leginkább highlighterrel dob fel. És ma már öltözködésben is az ilyen egyszerű, ám mindenhol hordható megoldásokra törekszik. Persze nem volt mindig így, divatimádóként ugyanis Victoria rengeteg furcsa ruhát felpróbált, melyeken ma már inkább nevet, ám nem szégyelli őket. A Spice Girls Say You'll Be There klipjében látható latex cicaruhát sem.

Ha még többet akarsz róla megtudni, nézd meg az alábbi videót!