Hírességek, akik nem szeretik a rajongóikat

Léderer Fruzsina

Gondoltad volna, hogy egyes sztárok nem csak, hogy nem annyira kedvelik rajongóikat, de egyenesen a hideg kirázza őket tőlük?

Néhány hírességnek nagyon elege van az állandóan felbukkanó, néha túlzottan is lelkes fanokból. Közülük párnak azonban néha úgy tűnik, teljesen elment az esze... Olyanokat művelnek rajongóikkal, amiket nem igazán kellene.

Justin Bieber

Az énekeshez rendszeresen odarohannak sikítozó lányok az utcán, és persze ellentábora is egészen nagy, ahogy ez a provokatívan viselkedő sztárokkal lenni szokott. Egyszer azonban Justin túl messzire ment. Egy rajongó le akarta őt fotózni a háza erkélyén, mire Bieber egész egyszerűen ráköpött. Ez azért elég kemény...

Olvasd el ezt is!
Justin Bieber irtó kínos dolgot tett

Kim Kardashian

A popókirálynőt állítólag többször hallották már férjének olyanokat mondani a fanokról, hogy ők senkik és teljesen hülyék. Érdekes, főleg, hogy millió "senki" rajong érte.

Britney Spears

Az énekesnőért közel húsz éve millók vannak oda. Sajnos nagyon nehezen viseli, hogy a fotósok rendszeresen nyomában vannak. Saját bevallása szerint irtózik attól, ha az utcán valaki megérinti, és autogramot sem szeret adni. A fotósok elől kifejezetten igyekszik elbújni, és nem gyakran elegyedik szóba fanokkal.

Leonardo DiCaprio

Kevés színészért rajonganak annyian, mint Leóért. Azonban állítja, ez őt nagyon zavarja, sőt, autogramot egy időben csak pénzért osztott. Esélytelen vele közös fotót kérni, úgysem áll kötélnek kérlelésre sem.

De kár!