Ezek a dolgok a legvonzóbbak egy nőben

Léderer Fruzsina

Számos tudós részvételével készült egy tanulmány, amelyből kiderült, mit tartanak a legvonzóbbnak a nőkben.

Tudományosan megállapították, a férfiakat mi hozza igazán lázba egy nő láttán. Nem, határozottan nem a cicikre téved először a tekintetük.

Ajkak

A Manchesteri Egyetem kutatása kimutatta, hogy a pasik odavannak a szexi ajkakért. Azonnal megszemlélik a nők ajkait, és erős vonzalmuk támad ezek láttán. A piros és a pink rúzs különösen vonzza a tekinteteket.

Erős szemkontaktus

Mikor érdeklődsz valaki iránt, kitágulnak a pupilláid. Mikor szemkontaktust létesítesz egy férfival, ő is szinte megbabonázódik, ha sokáig, mélyen a szemébe nézel. Lecke megtanulva? Kezdheted a szemezést!

Olvasd el ezt is!
Movember előtt Polished Man: Új kampányt indítottak a férfiak

Fehér fogak

Bár részletkérdésnek tűnik, eláruljuk, hogy a férfiak igazán figyelik a nők fogait. Egy ápolt, fehér, szép mosoly jobban megfogja őket, mint mondjuk egy méretes dekoltázs. Fordíts kellő figyelmet a fogaidra!

Mosoly

A hímneműek teljesen odavannak a mosolygó csajokért. Legyen az egy kis mosoly vagy egy összes fogat megmutató óriási :D smiley vigyor.

Elpirulás

Csalj egy kis pirosítóval színt az arcodra. A kipirult arc szexualitást sugároz, ezért már évszázadokkal ezelőtt is elpirulva igyekeztek csábítani a nők.

Csípő

Hips don't lie, azaz a csípők nem hazudnak. Shakirának nagyon igaza volt! A férfiak odavannak a szexi csípőmozgásért, és szívesebben kezdenek szélesebb csípőjű nőkkel. Gyerünk, mutasd meg az idomaidat!

Piros cuccok

Egy kísérletben teljesen ugyanazt a nőt, ugyanolyan beállításban mutatták meg a férfiaknak. Az egyik képen piros, a másik képen kék ruhát viselt. Szerinted melyik fotón tetszett a nő jobban a férfiak 80 százalékának? Naná, hogy a dögös piros.

Van még kérdés?