Gigi Hadid szerelmét, Zayn-t leszerződtette a Versace!

vogue.com/
Ujvári Viki

Gigi Hadid pasijának Zayn Maliknak se kell a szomszédba mennie, ha jó ízlésről, na meg divatról van szó!

Kár is lenne tagadni, hogy a fiatal szerelmesek bizony tökéletesen kiegészítik egymást közös megjelenéseiken (és nyilván az élet más területein is). Átpózoltak együtt számtalan vörös szőnyeges eseményt, divathetet és még a Vogue hasábjain is megmutatták, hogy mennyire is szépek együtt.

Olvasd el ezt is!
#InstaOfficial: 17 sztárpár, akiket az Instagram tett hivatalossá

Gigi karrierje szélsebesen ível felfelé és amibe manapság fog, az arannyá válik, de Zayn-t se kell félteni azért. Az egykori One Direction tag szólókarrierje is sikeresnek mondható, hamarosan egy könyvet is piacra dob és úgy tűnik a divatszakma őt is beszippantotta. Legalábbis a Versace-nak köszönhetően egy kollaboráció erejéig már biztosan beszáll a divat-biznisz cseppet sem unalmas körforgásába.

Az olasz divatház fiatalabbaknak szóló, az ő szavaikkal élve kicsit "rock ’n’ roll"-os ágát népszerűsíti majd, így az együttműködés Zayn x Versus név alatt tör majd a világsiker felé.

A darabokat előreláthatólag 2017 májusától lehet megvásárolni, és ha minden igaz, az ifjú énekest a következő évben két Versus kampányban is láthatjuk majd. Szóval valami nagyon beindult és minden valószínűséggel nem Donatella Versace az egyetlen divatmogul, aki fantáziát lát ebben a csillagszemű fiúban.

Olvasd el ezt is!
A Hadid nővérek a milánói divathét szerencsecsillagai!

Szerinted sikeres lesz Zayn a divatszakmában is? Vagy csak a protekciónak köszönhet mindent?