Megszólalt a színésznő: ex-barátja molesztálta

Léderer Fruzsina

Nyilvánosságra hozta szörnyű történetét a híresség.

Amber Tamblyn színésznő és költő 2012 óta boldog házasságban él férjével, de nem párkapcsolata nem volt mindig ilyen kiegyensúlyozott. Szerető férje támogatta, hogy Instagramon megossza történetét a nagyvilággal arról, hogy exe mit tett vele.

Hosszú ideje már, hogy szakítottam azzal a partneremmel, aki érzelmileg és fizikailag is zaklatott. Egy éjszaka pár barátnőmmel egy általunk kedvelt DJ show-ján voltunk. Tudtam, hogy van rá esély, hogy megjelenik az exem, de védve éreztem magam, mert ott voltak a barátaim. Persze meg is jelent... Magas srác, nálam jóval nagyobb. Abban a pillanatban, hogy meglátott, megfogta a kezemet és a hajamat, majd a szoknyám alá nyúlt és kivitt a tömegből.
Úgy cipelt ki, mintha valami darab szemét lennék. Közben nyúlkált bennem. Sikítoztam, sírtam és rúgdostam. A barátaim utána futottak, és próválták megállítani. Szerencsére a srác testvérei ott álltak az ajtónál és közbeavatkoztak. Ekkor még üvöltözött velem, rángatta a ruháimat, és letépte a nagymamám nyakláncát, amit viseltem.
Az este további része teljesen homályos, nem emlékszem, mi történt.

- írta az Instagramján.

A színésznő a mai napig szégyent érez az eset miatt, és szeretné, ha a nőket senki sem tekintené tárgyként. Szinte sokkot kapott, mikor Donald Trump nyilvánosan úgy nyilatkozott egy nő testrészéről, hogy "valami, amire jól rá kell markolni".

Olvasd el ezt is!
Amber Heard nem mindennapi dologra fordítja majd a válásán szerzett milliókat

Amber szeretné, ha eljutna sokakhoz a sokkoló története, és a nőket nem érné több erőszak.