Mégsem válnak Görög Zitáék?

Facebook/Görög Zita
Joy Magazin

Legalábbis ezt állítja egy közeli ismerősük, aki az egyik napilapnak nyilatkozott.

Zita és férje, a kommunikációs szakember Koltay Tamás megpróbálják rendbehozni a házasságukat! A Blikk cikke szerint nemrégiben kettesben utaztak el Firenzébe, majd pedig Párizsba, hogy nyugodt körülmények között, csak egymásra tudjanak koncentrálni és megbeszéljék a dolgaikat. Nem szeretnének elválni, a sok nehézség és a babájuk elvesztése ellenére sem, így lefújták az egészet és visszavonták a kérelmet. Zita nemrég erről így nyilatkozott:

Gyorsan jött a valóságra ébredés. A felismerés, hogy elsiettük. (...) Az együttélés során döbbenten vettük észre egymás korlátait, és ez egyre több lett. Tudom, hogy velem sokszorosan nem könnyű, de vele sem. Zárkózott. Én pedig nem mindig bontogatom, hanem feszegetem. Kavicsos szerelem a miénk, de a szövetségünk nem sérült.Az értékek most a helyükre kerültek. Várunk, hogy a sebek meggyógyuljanak, és teszünk is ezért.

- Nők Lapja
forrás: Facebook/Görög Zita
Dominikán tartották az álomesküvőt
Olvasd el ezt is!
Görög Zita őszinte vallomása: Ezért ment tönkre a házassága

Pár napja egy új közös képet is feltöltöttek az egyik képmegosztó oldalra, ami szintén azt támasztja alá: még van remény a házaspár számára!

Mi drukkolunk nekik!