Monogamy

Promóció

Minden, amit a színvonalas és izgalmas társasjátékról tudnod kell

Vannak olyan hétvégék, amikor a pároknak bizony nagy fejtörést okoz, mihez is lenne kedvük. Éttermi vacsi? „Nemrég voltunk.” Mozi? „Semmi jót nem játszanak.” Nekünk azonban van egy jó ötletünk: hogy Ti mit játsszatok otthon. Még csak kimozdulnotok sem kell.
Egy társasjátékról beszélünk, mely a Monogamy nevet kapta. És, hogy miért vagyunk annyira biztosak abban, hogy, amint mondtuk, „jó ötlet”? Mert világszerte hatalmas népszerűségnek örvend, 500 000 eladott példányt számlál.
Teremtsetek meghitt környezetet és adjátok át magatokat a játéknak, a romantikának és az erotikának. Garantáltan még közelebb kerültök egymáshoz.


Hogy néhány szót ejtsünk a részletekről, a társasjáték 400 izgalmas feladatot tartogat számotokra három szinten. Ezek az Intim, a Szenvedély és a Forró kategóriák.
Azt is mondhatnánk, hogy a játék a coachotokká válik, hiszen segítségével még jobban megismerheted párodat, azt, hogy mitől indul be igazán.
A Monogamy izgalmas ösvényekre kalauzol, ahová talán egyedül sosem jutottatok volna el.
Ahogy halad előre a játék menete, úgy forrósodik a hangulat és egyre izgalmasabb feladatok elé néztek.
Fontos, hogy mielőtt játszani kezdtek, készítsétek elő a terepet: van néhány izgalmas kiegészítő, melyre szükségetek lehet. Ha menet közben szakítjátok meg a játékot keresgéléssel, oda a varázs.
A játéktáblán például szerepel ital mező. Ha valaki rálép, kortyolgatnia kell valamit, például egy kis pezsgőt. Vannak olyan kártyák, melyekhez szexuális kiegészítőre lehet szükségetek, így például egy gésagolyókra.
Természetesen mindenki maga dönti el, meddig megy el. Ne zárkózz el az új dolgoktól! Ismerd meg jobban párodat és részesítsétek egymást feledhetetlen élményben. Éppen ez a lényeg.
Látod, már meg is van a hétvégi program! Jó szórakozást!

Vásárold meg most 20%-os kedvezménnyel! Egyedi kuponkód a Monogamy társasjátékra
KUPONKÓD: MONOGAMY

Érvényes: 2016.12.23-ig