Itt az első részlet a The Walking Dead hetedik évadából!

Joy.hu

Andrew Lincoln: „Rick most először igazán erőtlen!”

Két hét múlva végre kiderül, hogy hogyan folytatódik a The Walking Dead, és persze az is, hogy kit ütöttek le a szegecses baseballütővel...Alig bírjuk kivárni! De addig is itt egy kis ízelítő.

A hétvégi New York Comic Con fesztiválon bemutatásra került néhány perc a The Walking Dead 7. évadának első epizódjából. A részlet arra enged következtetni, hogy Negan első áldozata nem Rick Grimes lesz. A rajongók azonban egy pillanatra sem lehetnek nyugodtak, Rick élete ugyanis továbbra is veszélyben van… Vajon mi vár rá Negan lakókocsijában?

Az új évadról korábban így nyilatkozott Andrew Lincoln (Rick) - akiről a novemberi JOY 74. oldalán olvashattok bővebben!

Rick bár próbálja erősnek mutatni magát, valójában retteg, hiszen most tényleg minden összeomolhat, amiért eddig küzdött és vért ontott. Félti a gyermekei és a saját életét, a csapat biztonságát, de önvád is van benne, hogy ő juttatta ide a többieket. Most először igazán erőtlen, amióta felébredt az apokalipszis után.

- Andrew Lincoln (Rick)

A The Walking Dead hetedik évada az amerikai premiert követően 24 órán belül hazánkban is debütál. A sorozat legújabb részeit október 24-től hétfőnként 22 órakor vetíti a FOX.