6 dolog, amiben más lenne A szürke ötven árnyalata, ha 2016-ban íródott volna

Léderer Fruzsina

Ana és Christian története csak néhány évvel korábban játszódik, mégis egészen más lenne, ha 2016-ban íródott volna a regény.

Sokminden változott 2011 óta. Gondolj csak bele! Akkoriban még azt sem tudtuk, hogy mi az a szelfi. Na jó, tudtuk, csak nem olyan professzionálisan készítettük őket, mint manapság. A Snapchatről és a filterekről már nem is beszélve. Változtatott volna Ana Steele és Christian Grey történetén, ha 2016-ban játszódott volna?

Ana véletlenül rókafejű snapet küldött volna Christiannak

Amilyen ügyetlenkedéseket képes volt művelni Ana, biztos, hogy egy túl sok pohár bort ivós estén egy pillanatra viccesnek hitt róka/panda/kutya filteres szelfit küldött volna magáról Mr. Grey-nek, amitől Grey valószínű egy pár percre kiakadt volna.

Anastasia nem író lett volna...

...sokkal inkább szépségblogger, esetleg magazin szerkesztő valamelyik menő lapnál. Így Christian is csekkolhatta volna az összes online munkáját azonnal.

Mrs. Robinson sztorija már bejárta volna az egész világhálót

Hiszen manapság minden szaftos sztori kiderül mindenkiről vagy így vagy úgy. Mrs. Robinson titka sem maradhatott volna sokáig titok.

Christian drónnal kémkedhetett volna Ana után

2016-ban már minden milliomos üzletembernek van egy szupermenő drónja. 2011-ben még nem volt, így Mr. Grey kénytelen volt más módszerekkel megtudni, mit csinál és hol van Ana.

Ana telefonjára kötelező lett volna egy étkezős appot letölteni...

...ahol Christian ellenőrizhette volna, eszik-e rendesen a lány.

Mindketten instagramozhattak volna

Ana bizonyára csak egész kevés képet osztott volna meg, Grey pedig privátra állítva posztolgatott volna a lakása erkélyéről.

Olvasd el ezt is!
Ééés itt van! Nézd meg A sötét ötven árnyalata hosszú előzetesét