Így készülnek a legjobb fotók a körmeidről

Léderer Fruzsina

Friss manikűr után azonnal lőnél egy fotót a kezeidről, igaz?

Ki ne akarná megmutatni lenyűgöző körmeit egy tökéletes lakkozással? Na jó, de hogy is kell elkészíteni a képet, hogy minden részlet látszódjon? Eláruljuk a tökéletes körömszelfi alapszabályait.

A natúr színek nem látszódnak annyira

Mivel a fotók alapból visszavesznek a sminked vagy a körmöd színének erősségéből, akkor érdemes igazán körömfotót készíteni, mikor valamilyen erősebb árnyalat van rajtad. A nude helyett próbálj ki egy rózsaszínt vagy élénk babakéket.

Mindig használj fedőlakkot

Az igazán menő körömfotón szépen megcsillan a fény a körmökön. Ezt szerencsére elég könnyen elérheted úgy, hogy egy magas fényű fedőlakkot választasz, és mikor megszáradt a szín, felkened először a köröm közepére, majd a két szélére.

Készítsd fel a kezeidet a képhez

Hogy nézne ki a fotón a sok csodás köröm kiszáradt, repedezett kezeken? Kend be alaposan hidratáló krémmel, a körömágyakat pedig ápold olajjal. Miután ezek teljesen beszívódtak, mehet a fotózkodás.

A pózok

Amit mindenképp hanyagolj beállításkor, a karom póz. Borzalmas képek születnek abból, ha úgy tartod a kezedet, mint egy támadni készülő medve.

Inkább helyezd egymásra a két kezedet, összezárt ujjakkal.

Vagy zárt ujjakkal egy kézen mutasd be a körmöket. De semmi ujjgörbítés!

A beálltás

Ha egy színben passzoló bögrét vagy telefontokot markolsz, elképesztően jól kiegészítheted a képedet. Bónuszként tegyél halszem filtert a képekre, így biztosan a körmökön lesz a fókusz, nem a háttéren vagy épp a tárgyon, amit markolsz.

Olvasd el ezt is!
Kontúrozás a körmökön?

Már lőheted is nailfie-t!