Egy csepp Barack - megnyugtat, megszépít és óvja az egészséget

Promóció

Tiszakécskén, a Tisza legnagyobb hazai kanyarulatának ölelésében fekszik a négy csillagos Barack Hotel.

A szálloda kertje és a Tisza-parti Gyógy és Élményfürdő pázsitja összeér, így a szállodai szobánk ajtajából pár lépés után máris a termálmedencék valamelyikébe csobbanhatunk.
A hotel vendégeként nem csupán a gyógyvizes medencéket használhatjuk korlátlanul, hanem a fedett, feszített víztükrű úszómedencét és a nyitott vagy részben fedett élménymedencéket is.
Felfedezhetjük a szaunavilágot, ahol a megszokott szaunákon túl még tiszai homokkal borított pihenőhelyiségben is relaxálhatunk, ami igazán unikális élmény.


A Tisza közelsége kiadós kocogásra, nordic walking túrára vagy kellemes sétára hívogat, kár lenne ellenállni! Gyönyörű part és hatalmas fák között kanyargó sétautak várnak bennünket. A szállodában kölcsönözhetünk kerékpárt, így biciklire is pattanhatunk, hogy felfedezzük a természet csodáit a folyó partján.
A vendégkényeztető kiszolgálás, a komfortos szobák, a szuper kényelmes ágyak és a testünket körülölelő vizek megnyugtatják a lelket, pihentetik a testet. Ettől a vonásaink egykettőre kisimulnak, és rögtön ragyogóbbá válik a bőrünk is. De miért érnénk be ennyivel, ha különleges szépség- és wellness kezelésekkel fokozhatjuk ezt az élményt? A szállodában minden területen nagy hangsúlyt kap a természeti adottságokat tiszteletben tartó, innovatív termékek használata, így nem meglepő, hogy a kozmetikai kezelőkben Harangvölgyi valamint Pandhy’s kozmetikumok és eljárások várnak minket. Szépségünk mellett az egészségünkért is sokat tehetünk, ha igénybe vesszük a számtalan szolgáltatás valamelyikét a wellness- és gyógyászati részlegen.
Extra tipp: Kerüljük el az őszi megfázásokat, legyünk sokat a szabadban! A levegő itt olyan friss, hogy szinte harapni lehet, nem véletlen, hogy Tiszakécske idén elnyerte a gyógyhelyminősítést.

Őszi Barack – Feltöltődés félpanziós ellátással, gyógy- és élményfürdő, szaunavilág korlátlan használatával 13.500 Ft/fő/éj-től

www.barackhotel.com