Szempillaspirál-hibák, melyeket mindenki elkövet

Kata

De így léphetsz túl rajtuk!

Szempillaspirált szinte minden nő használ naponta, még azok is, akik egyébként nem igazán festik magukat. Viszont bármennyire is hétköznapi dolognak tűnhet, nagyon sokszor nem jól tesszük fel pilláinkra a festéket. Mutatjuk, mi az, amit lehet, te is rosszul csinálsz, és azt is, hogyan változtathatsz rajta!

1. Vízszintes használat

Vízszintesen húzva a szempillaspirál keféjét, pillanatok alatt fel lehet vinni a kellő festéket. Ám így egy csomó részlet kimarad. Használd függőleges mozdulatokkal is a festést, hogy a pillákat a tövüktől a végekig bevond és ne maradjanak ki a tövekhez közeli apró szálak sem.

2. Egyetlen szempillaspirál mindenre

Olyan szempillaspirál nem igazán van, amelyik egyszerre dúsít, göndörít és még a pillák hosszát is megnöveli. A multifunkcionális termékek legalábbis soha nem működnek tökéletesen. Döntsd el, a pilláidnak mire van igazán szüksége és olyan terméket válassz. Ha pedig két területen is erősítenél, előbb dúsíts, aztán egy másik szempillaspirállal érj el száradás után hosszabbítást.

3. Csak a pillák alját fested

Főleg a természetesen világos hajúaknak fontos, hogy ne csak a pillák alsó felét fessék ki, hanem a tetejüket is bevonják, és így 360 fokban színezék őket a lehengerlő hatásért.

4. Összefestékezed a szemhéjadat

Ha hosszúak a szempilláid, pár pillanatig nézz lefelé, miután kifestetted őket, hogy a festék ne hagyjon nyomot a szemhéjdaon. Amikor mégis megtörténik a baj, márts sminklemosóba egy fülpiszkálót és óvatosan tüntesd el a

5. Szedd le a felesleget

Ha nem akarod, hogy a szemed sarkában foltot hagyjon a szempillaspirál, miután kihúztad a kefét a tubusból, húzd le a végéről a felesleges festéket. Így az visszakerül a festék a tubusba és később fogy el.

6. Frissítés a nap végén

A szempillaspirál nem olyan, mint a púder vagy a rúzs, hogy könnyedén fel lehessen frissíteni. Ha nap végén áthúzod még egyszer a pillákat, csak ragacsos, kemény, pókláb-szerű lesz a végeredmény. Inkább használj tartós terméket, ha hosszú nap elé nézel.