3 praktikus frizura tipp őszi, szeles időkre

Léderer Fruzsina

Néhány trükkel nem csak bomba lesz a frizurád, de még az is garantált, hogy a szél nem teszi tönkre.

A sztároktól elleshetsz egy-két olyan hajat, ami akár az utcán, akár a vörös szőnyegen is megállja a helyét, ráadásul némi fixálóval megerősítve akármilyen az időjárás, bombabiztosan úgy marad, ahogy elkészítetted. Fonatokra, copfokra fel!

Két fonat

Akármilyen fonási technikával készíted el, a két oldalt hordott copf már nyár óta hódít. Válaszd el középen a hajadat, és egészen fentről, a fejtetődtől kezdd el befonni, majd miután begumiztad, fújj a tövére némi hajlakkot. Yara Shahidi is így tette, nézd, milyen menő!

Halszálka fonat oldalt

Csináld úgy, ahogy Ciara. Rögzítsd oldalt halszálka fonatban a hajad alját, a többit pedig hagyd nagy volumenűre. Így ha bele is kap a szél, a tetejét fújhatja, de az alja nem borzolódik össze.

Kócos konty

Bella Thorne laza kontyánál nincs is praktikusabb viselet. Amellett, hogy jól néz ki, egész nap képes a helyén maradni. Variálhatod, hogy mennyire magasan viseled, akár a nyakadnál, akár feljebb, vagy épp a fejed tetején. Ha a fejtetődön hordod, biztosabban tart majd egész nap. Fújj rá egy kevés lakkot, és egy minimálisan borzold meg és húzogass ki egy-két szálat a kócos hatásért.