Ezért fontos, hogy kedveld is a párod és ne csak szeresd

Europres
Joy.hu

A szerelem gyönyörű, erős és mindenkinek át kellene élnie. De legalább ugyanennyire fontos az, hogy haverként is kedveld a párod.

Olvasd el ezt is!
9 dolog, amire rájössz, amikor újra összejössz az exeddel

Ha kedvelsz valakit, könnyebb a dolgod: nem a piros zászlókat és az intó jeleket, hibákat keresed a kapcsolatban, hanem igyekszel elfogadni úgy, ahogy van. Akár órákat is el tudsz tölteni vele anélkül, hogy azt kutatnád, miért van az úgy. Ha valakit nem kedvelsz, nem akarsz vele közös programot, ennyire egyszerű.

És itt jön be még egy szó a képletbe: a vágy. Kutatások szerint a nők érzelmi szinten erősebben szeretnek bele valakibe, mint a férfiak. Ha szerelmesek vagyunk, az agyunk memóriája aktívabban működik. És nagyon gyakran pont a kedvelésből, szeretetből alakul ki szerelem.

Olvasd el ezt is!
Ezeken változtass az otthonodban, ha összeköltözöl életed szerelmével

Éppen ezért is fontos, hogy a párod ne csak szerelemmel szeresd, hanem kedveld is, mivel ez segít elfogadni és egy csomó veszekedéstől megmenekülhetsz.

Van olyan férfi, akivel szeretsz időt tölteni? Őt tartod az egyik legjobb barátodnak? Szereted olyannak, amilyen? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, ne lepődj meg, ha megkedveled. Aztán azon se, ha szerelemmé alakul az érzelem.