Négyszeresen amputált szépségvlogger lányon ámul a világ

Léderer Fruzsina

Mesterire fejlesztette sminkelési tudását a lány, akinek mindkét kezét és mindkét lábát amputálni kellett.

Kaitlyn Dobrow úgy fest cicaszemet, és úgy helyezi fel a műszempillát, mint egy vérbeli profi, és tehetségére még a világhírű divattervező, Marc Jacobs is felfigyelt. Mi teszi ilyen különlegessé a szépségvideókat készítő lányt? Az, hogy kezei és lábai helyén is művégtagok vannak, ő azonban mégsem adta fel, és a legmagasabb szintre fejlesztette ügyességét.

A lány 2013-ban megbetegedett, úgy tűnt, influenzában szenved. Kiderült, nem influenza, hanem egy veszélyes és ritka vírus támadta meg, és hogy megmenthessék életét, orvosa levágta kezeit és lábait, amelyek helyére művégtagokat kapott.

Rengeteg seb is maradt a bőrén, de az életvidám lány nem foglalkozik ezekkel, kizárólag pozitív gondolatokkal erősítette magát mindvégig.

Épp testi hibái azok, amik ismertté tették. A fiatal nő Instagramon és Youtube-on szépségvideókat kezdett készíteni, amelyek hamar nagyon népszerűek lettek. Kaitlyn hihetetlen ügyességgel sminkeli ki magát, és inspirálja követőit. Instagram oldalán nagyon gyakran oszt meg képet történetéről és az álatala készített sminkekről.

Ez ám egy igazi bátorító történet!