A kulisszák mögötti fotó, ami az összes Pretty Little Liars rajongó szívét apró darabokra törte

Alberti Petra Bianka

Bár abban megegyezhetünk, hogy lassan már nincs hova csűrni-csavarni a sztorit, azért nagyon fog hiányozni a sorozat!

Az elejétől fogva követeltük a választ a kérdésre, „Ki a franc lehet A?”, azt viszont soha nem akartuk, hogy vége legyen a sztorinak...ironikus kettősség, ugye? A héten veszik fel a legutolsó jeleneteket a Pretty Little Liars-ből, egy korszak így lezárul a szereplők és a nézők életében is. Bár még csak a 7. évad 10. epizódjáig jutottunk a néznivalóban, a stáb már tudja, mi is vár Ariára. Emily-re, Hannára és Spencerre a végén, és hogy kis is igazából A. A Spencert alakító Troian Bellisario ezzel a képpel sokkolta a rajongókat:

Sosem lesz még egy olyan klassz szoba, mint Spencer nappalija, a 20-as éveim legszebbjeit itt töltöttem. Minden pontján aludtam már, jobban nevettem és sírtam itt, mint bárhol máshol eddigi életem során, és borzasztóan fog hiányozni minden egyes négyzetcentimétere. Nyugodj békében, második otthonom.

-

A szétbontott díszlet láttán Troian követőinek százai reagáltak zokogó emojikkal. És valóban, a szereplőknek Rosewood díszlete volt a második otthonuk, szóval ha a te rajongói szíved megszakad a sorozat búcsúztatása miatt, képzeld el, mit éreznek ők…

Olvasd el ezt is!
Meglepő videó: majdnem az összes Pretty Little Liars szereplő tehetséges énekes is

A többi szereplő is érzelgős-nosztalgiázós hangulatba került:

A Hannát alakító Ashley Benson ezt a képet posztolta:

Az Ariát alakító Lucy Hale hasonló képet osztott meg:

Két rész van hátra. MIVAN?! Már a felolvasásnál sírunk. Nem fogunk tudni rendesen dolgozni az utolsó napokban.

-
Olvasd el ezt is!
Ez lesz az új kedvenc sorozatod a PLL és a Gossip Girl után

Azért reméljük mégis sikerül nekik! Az utolsó részekig egészen 2017 áprilisáig várnunk kell, szóval addig is fájó szívvel izgulhatunk, mi lesz!